Ceca upoznala dečka Bogdana sa Anastasijom: Jedan detalj odao ih je da su bili zajedno u kafani

Sudeći po novim objavama na društvenoj mreži Instagram, Anastasija je bila na istom veselju na kojem je bio Bogdan

  • 1
Bogdan Srejović, Svetlana Ceca i Anastasija Ražnatović Bogdan Srejović, Svetlana Ceca i Anastasija Ražnatović, Foto-montaža: Telegraf, ATA Images

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (47) zaintrigirala je javnost proteklih dana svojom vezom sa devet godina mlađim biznismenom Bogdanom Srejovićem (38).

Iako pevačica nije želela javno da govori o svom privatnom životu, mnoge fotografije Cece i Bogdana dokazuju da je lepi par u vezi.

Sudeći po novim objavama na društvenoj mreži Instagram, folk zvezda je svoju ćerku Anastasiju već upoznala sa Bogdanom, a čak su bili zajedno i u provodu.

Naime, Anastasija je na Instagramu objavila fotografiju iz kafane u kojoj je uživala u muzici, dok je iza nje jedan od članova benda koji svira gitaru.

U isto vreme Bogdan je objavio na svom Insta-storiju fotografiju sa dvojicom prijatelja, dok se iza njih nalazi svirač istog muzičkog sastava, te je očigledno da je Anastasija bila sa mamom i njenim dečkom na istom veselju.

Podsetimo, za vezu Cece i Bogdana saznalo se 13. januara kada su u javnost isplivale prve zajedničke fotografije para.

Ubrzo nakon toga pojavio se i snimak na kojem su Ceca i Bogdan zajedno, a on je džentlmenski prati do automobila, te su se na rastanku poljubili.

Ceca nije demantovala informaciju da je u vezi sa Bogdanom, ali je kratko rekla:

Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja.

Novi detalji njihovog odnosa svakodnevno se pojavljuju, a jedan od dokaza koji se nedavno pojavio je i da su zajedno bili na Jahorini, kao i prva javna zajednička fotografija, koju je Ceca objavila u novembru na svom Instagramu, ali tada niko nije ni pomislio da je u pitanju njen novi emotivni partner.

Video: Anastasija htela da snimi kako uživa s majkom, pa otkrila šta Cecu najviše nervira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZEE🤦‍♀️🤦‍♀️

    18. januar 2021 | 19:59

    Hahah znaci nastavlja se televisa 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA