≫ 

Žene uglavnom ćute o zlostavljanju, ali one su odlučile da istupe javno zarad svih onih koji se boje

Pogledajte koje žene su hrabro ustale i digle svoj glas

  • 9

Na stotine žena uglavnom ćuti o zlostavljanju i okreće glavu nad nasiljem. Broj žrtava i napasnika raste, a mali je broj onih koji hrabro istupe javno zarad onih koji se boje.

Glumica Milena Radulović (26) poslednja je u nizu koja je otkrila da je bila žrtva silovanja. Kako tvrdi, nju je čuveni vlasnik škole glume, Miroslav Mika Aleksić, prvi put silovao početkom 2012. godine i nije se zaustavio. Imala je 17 godina, a on 61.

Aleksić je priveden jer ga je više devojaka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje.

U videu na početku teksta, pogledajte koje žene su hrabro ustale i digle svoj glas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤪

    18. januar 2021 | 21:52

    Kad ce estrada da progovori🤪i tamo se mnoge trude da se dobrovoljno probiju zarad uspeha

  • Tigar

    18. januar 2021 | 21:31

    I pre su zene,devojke i deca bili seksualno zlostavljani,ali niko nije imao tada sluha i toliko odjeka kao ovo danas,ZASTO???jer oni nisu bili vredni paznje i drustvene rasprave o moralnim vrednostima koje vlada u drustvu,hrabra zena je ona zena koja odmah prijavi slucaj i suoci se face to face,sa zlom,to bi trebao biti primer da se zlo satre u pocetku ,

  • Qm®

    18. januar 2021 | 21:27

    A šta se desilo sa slučajem one 'Mariole', dokle se došlo? I ona je mesec dana ovako punila stranice novina i sve se ućutalo. Milena je bar rekla ime pa manijak uhapšen a ona samo digla prašinu da se čuje njeni ime pošto je već bila zaboravljena. Za sve ovo što se deci tamo dešavalo kod mene ostaje otvoreno pitanje - GDE SU BILI RODITELJI TE DECE?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA