≫ 

Jovanini roditelji posle razgovora s Mikom momentalno odustali od ideje da je upišu u njegovu školu

- Za moje roditelje je, recimo, to bila tema svih tema - kako ja da dam malo dete u ruke nekome i da ne znam šta taj neko sa njim radi. Roditelji su na to pristajali - rekla je voditeljka

  • 68
Jovana Joksimović

Jovana Joksimović / Printskrin: K1 Televizija

Voditeljka Jovana Joksimović (39) istakla je ovog jutra, u ponedeljak 18. januara, da joj je majka tokom prethodnog dana u razgovoru rekla da su ona i Jovanin otac planirali da je upišu u školu Miroslava Mike Aleksića (68).

Kako je istakla, majka joj je rekla da im "nije palo na pamet" da to učine, nakon razgovora koji su imali sa Aleksićem.

- Ja sam juče, recimo, pričala sa mojom majkom i meni mama kaže "Pa mi smo išli na razgovor, ja i tvoj otac. Nije nam palo na pamet da te upišemo kada je rekao da nema kontakta uopšte sa njim i da mi ne treba njega nikad da pitamo kako je tebi u školi, da se to nas ne tiče - rekla je Jovana pred kamerama ovog jutra.

- Za moje roditelje je, recimo, to bila tema svih tema - kako ja da dam malo dete u ruke nekome i da ne znam šta taj neko sa njim radi. Roditelji su na to pristajali - dodala je voditeljka.

Podsetimo, poznata mlada srpska glumica Milena Radulović tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije bila jedina žrtva, te da se silovanje ponavljalo.

Danas, 18. januara, u 16 sati, Aleksić će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

Takođe, kako je ranije najavljeno, uz njegovo saslušanje tužilaštvu bi trebalo da bude podneta i krivična prijava od strane policije.

Prijava će se odnositi na krivično delo silovanja.

Aleksić može da da izjavu, ali i da se brani i ćutanjem.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    18. januar 2021 | 16:31

    Konačno da neko nešto pametno kaže i izjavi. E to je problem sa svim roditeljima. Bitno je da gurnu dete negde, da se hvale kako im dete ide na ovaj sport, na ovu sekciju, ne obraćajući pažnju da li je dete srećno, zadovoljno, da li mu nešto fali, da li je nesrećno, ispunjeno !!!!!!

  • MK

    18. januar 2021 | 18:49

    Pametni ljudi, to samo budala može dete da prepusti takvom čoveku. I neki roditelji su previše ambiciozni... deca ispaštaju.

  • ime

    18. januar 2021 | 17:34

    Isto sam pomislio sto i njeni roditelji. Zato mi nije bilo jasno kako sw ranije nije saznalo! Jel realno da bas sva ta deca nisu imala dobru komunikaciju sa svojim roditeljima da im kazu kakav horor se tamo desava!? On je covek napravio sektu, lecio na toj deci svoje frustracije jer nije uspeo ni kao glumac ni kao reziser...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA