≫ 

Milenu podržao bivši dečko nakon tvrdnji da je silovana: "Potresno je i bolno! Ona je neustrašiva"

- Sa Milenom sa, bio više od četiri godine i ni jednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim - rekao je Radovan

  • 5
Milena Radulovic Foto: ATA images

Glumica Milena Radulović prošle nedelje javno je istupila sa tvrdnjama da ju je, kada je imala 17 godina, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, kojem je danas, 18. januara, određen pritvor u trajanju od 30 dana.

Milenin bivši dečko, glumac Radovan Vujović, oglasio se danas i rekao da je ona neustrašiva žena, da zna za šta je sve sposobna i da kad je čuo potresnu priču ni jednog trenutka nije imao dilemu koga da podrži.

- To je za mene bilo i jako šokantno i bolno i potresno, ali pošto sam sa Milenom bio više od četiri godine i ni jednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim - rekao je Radulović u emisiji "Među nama" i dodao da je to što su Milena i te devojke uradile je jako hrabro.

- One sve to rade da bi zaštitile neke druge devojčice. Dužnost je svih nas da se nađemo nekome ko se odvažio na takvo nešto - rekao je Radnovan.

Glumac je rekao da Milenu zna kao jako odvažnu ženu i nije ga iznenadilo što se odvažila da uradi tako nešto.

Podsetimo, Milena je deo grupe postala sa 11 godina, a u grupama je bilo od 25 do 30 polaznika. Ona tvrdi da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a da se navodni gnusni čin ponovio nekoliko puta.

Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je glumica Milena Radulović za "Blic".

Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista! - rekla je Milena Radulović, a o detaljima navodnog silovanja ne želi da priča za medije, a sve je kazala policajcima.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena Radulović.

Nadam da će se same javiti i sve prijaviti. Mnoge su sada majke i bolje razumeju da silovanje dece mora biti zaustavljeno. Ne samo ovo, nego i svako drugo silovanje - rekla je glumica.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. januar 2021 | 20:26

    Iritatnost je u tome zbog vremenske distance,odnos roditelja i dece ,i mnoge su devojke silovane i tog vremena ali su bez dvojbe prijavljivali svoje silovatelje ,nesumnjam u istinitost price ali sumnjam u drustvene vrednosti ljudi koji zele da se uistinu stvari promene u ljudskoj misli,sutra ce novi dan a bojim se da cemo II dslje citati slicne ili iste sudbine nekih devojaka ili zena,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA