≫ 

Vojin Ražnatović pohađao Aleksićevu školu glume: "Brat i ja smo se više plašili Mike nego Arkana"

- Mika je meni suzbio volju i ljubav za tom glumom, za sva vremena - napisao je Vojin

  • 13
Vojin Raznatovic, Mika Aleksic

Printskrin: Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek, Facebook/Vojin Raznatovic

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana, pohađao je školu glume Miroslava Mike Aleksića, kog je glumica Milena Radulović prijavila za silovanje, koje se prema njenim rečima, dogodilo kada je imala 17 godina i ponavljalo se.

Miki je danas određen pritvor u trajanju od 30 dana, a Ražnatović je na svom Fejsbuk profilu otkrio da su on i njegov brat pohađali Aleksićevu školu i da su se više plašili njega nego svog oca Željka.

- Pohađao sam i ja školu Mike Aleksića. Čovek je bio toliko strog, da smo se brat i ja više bojali njega nego sopstvenog oca - počeo je Ražnatović, a onda je ispričao jednu "anegdotu" iz 1993. godine, iz Ateljea 212, u Beogradu.

- Kao strastveni fan Prvog svetkog rata, bila mi je čast da budem deo naše kultne predstave "Sveti Georgije Ubiva Azdahu". Tokom same premijere, pokušavao sam da ne gledam u prvi red, jer sam znao da mi tamo sede otac, brat i Mika Aleksić. Kada se predstava zavrsila, svi su mi čestitali a Mika mi samo šapne: "Vidimo se na času" - napisao je Vojin.

- Kad sam došao posle 3 dana na čas, Mika je sačekao da svi dođu (ćak i one koji zakasne) i onda je krenuo sa takvim psovkama i uvredama, da sam ja bio u šoku da moj otac, jedan Arkan, tako u životu nije nekog isprizivao. Čak ni dete od 8 godina. "Some jedan glupi, usporeni mesečaru. Trebao sam Nikolu da ubacim umesto tebe. Obrukao si nas sve. Sad bih te vodom polio. Marš na umivanje..." - napisao je Arkanov sin.

- Drao se punih 10-a minuta. Posle časa su mi prilazili svi studenti da me teše i grle. Mika je meni suzbio volju i ljubav za tom glumom, za sva vremena. Devojke koje su rešile da izadju u javnost, najhrabrija su stvorenja u Srbiji! - zaključio je Ražnatović.

Podsetimo, Mikinu školu glume kratko su pohađali Veljko i Anastasija Ražnatović, deca Cece i Željka Ražnatovića Arkana.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    18. januar 2021 | 21:21

    Je l' ima nekog da nije pohadjao školu Mike Aleksića?

  • Balkanski spijun

    18. januar 2021 | 21:11

    Kako je krenulo moram pogledati u moj stari rokovnik mozda sam i ja nekad isao u tu skolu ?!??! ccc

  • Vuki

    18. januar 2021 | 21:18

    Bože kako sada šopaju, gde su svi ranije bili, počet ću sumnjati da je zavera, nekom glavonji se izgleda ne sviđa, zamerio se?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA