≫ 

Milena Vasić danima u šoku: "Kada sam upoznala Miku imala sam iskustvo vrlo neprijatnog druženja"

"Osećaj mentalnog silovanja prisutan je kod svih nas"

  • 1
Milena Vasić, Milena Radulović, Miroslav Mika Aleksić Foto: ATA Images, RTS

Glumica Milena Radulović ostavila je u šoku celokupnu javnost kada je u subotu 16. januara izašla vest da ju je poznati profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao i zlostavljao u periodu dok je još bila maloetna, odnosno imala 17 godina, a prvenstveno njene kolege i koleginice koje su joj istog trenutka pružile podršku.

Naime, brojne javne ličnosti oglasile su se povodom ovog šokokantnog slučaja, a sada i glumica Milena Vasić u "Jutarnjem programu" televizije "Prva" govorila o uhapšenom profesoru glume Miodragu Miki Aleksiću.

- Videla sam na Mileninom Instagram profilu šta se desilo, morala sam dva puta da pročitam, nisam mislila da je to to... Još jednom sam otvorila profil misleći da je neki drugi smisao svega toga, da je neki film, serija, to je bio šok za mene. Mi smo iz branše tri danu u šoku, svi iz branše, osećaj mentalnog silovanja prisutan je kod svih nas, ne pričamo više toliko o tome, koliko nosimo to u sebi, pokušavamo da svarimo i shvatimo - otkrila je Milena.

- Konkretno govoreći o ovom divnim devojkama, mojim prijateljicama, svako novo saznanje je sve veći šok. Iznenadila me je i Ivina izjava, to mi je još veći šok, kao da šok samo raste - dodala je ona.

Vasićeva se prisetila i svog susreta sa profesorom Aleksićem.

- Ja sam Miku upoznala na privatnoj proslavi i tada sam prvi put sedela sa njim, iako sam slušala priče o njemu, i imala sam iskustvo vrlo neprijatnog druženja, agresivnog i navalentnog čoveka, demagoga, koji mora da bude u pravu u svakoj sekundi, da vodi glavnu reč, a sve to pod velom očinstva, patrijarhata, sve u svemu jedan vrlo neprijatan susret. Nije ni prvi put da vam neko ne prija u društvu, ali meni ostavio utisak jedna druga stvar - kako je napravio toliki kult i okupio glumce i posle fakulteta - ispričala je začuđeno Milena.

Podsetimo, nakon tvrdnji Milene Radulović o silovanju i zlostavljanju od strane profesora koje su dospele u javnost, polako su počele da se oglašavaju i druge mlade glumice koje su imale slično iskustvo sa pomenutim Aleksićem, a jedna od njih je i Iva Ilinčić.

Iva je javno iznela tvdnje da je Mika nije silovao, ali da ju je seksualno zlostavljao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    29. januar 2021 | 09:43

    Ovoj bi bilo bolje da gleda svoja posla i da pita muža kako je i šta je radio sa obe pomenute devojke a ne da ih brani i podržava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA