≫ 

Branka Katić o Mikinoj školi: Često bi me rasplakao, objasnio je da sve to radi zato što me voli...

"Često bi me i rasplakao, a jednom je zamolio sve ostale da izađu da bi mi zatim objasnio da sve to radi zato što me voli"

  • 23
Branka Katić Branka Katić / Foto: ATA Images

Glumica Milena Radulović "sledila" je javnost kada je u subotu 16. januara izašla vest da ju je poznati profesor glume Miroslav Mika Aleksić navodno silovao i zlostavljao u periodu kada je imala 17 godina, a njene kolege i koleginice koje su joj istog trenutka pružile podršku.

Naime,  nakon ispovesti svojih koleginica, Radulovićeve i Ive Ilinčić, sada se oglasila i Branka Katić i poslala punu podršku mladim koleginicama.

- Dajem svoju punu podršku mojim mladim koleginicama, vrsnim glumicama i hrabrim ljudskim bićima. Žao mi je zbog svega što su prošle i divim im se jer nisu dale da ih to duhovno i mentalno uništi. Kao član Omladinskog dramskog studija koji je vodio Miroslav Aleksic, znam o kakvom se mentalnom maltretmanu radi - započela je Branka.

- Nije čas prošao da me nije slao na umivanje, govorio mi da sam glupa, a takođe smo imali i jednu epizodu, gde mi je zbog igranja sa bendom zabranjeno pušenje, u Hitu meseca, a što je bio deo sticanja radnog iskustva, prakse u srednjoj školi, napravio scenu pred svima - pitao me da li je u redu da se devojčica od 15 godina "probija si*ama kroz svet"- objasnila je.

- Ja sam samo dve godine bila u grupi, član sam postala posle dobijene uloge u filmu "Nije lako sa muškarcima". Volela sam druženje nas polaznika, ali moram priznati da se nikada nisam osećala sasvim prijatno na časovima, jer sam uvek bila meta njegovih grubih verbalnih opaski. Često bi me i rasplakao, a jednom je zamolio sve ostale da izađu da bi mi zatim objasnio da sve to radi zato što me voli... To je bilo sve, nije me nikada fizički ugrozio - kazala je Katićeva za Nova.rs.

PodsetimoGlumica Milena Radulović (25) podržala je koleginicu Ivu Ilinčić (24) nakon što je u policiji podnela prijavu protiv profesora glume Miroslava Miku Aleksića, jer ju je navodno sekualno zlostavljao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Juca

    19. januar 2021 | 13:25

    Pa, stvarno mi nije jasno, osudjujem najstrasnije sto je ovaj covek uradio, ali ako ste svi 40. godina , koliko inace postoji njegova skola, svi vi znali za njegove metode, sto to niste ranije pricali. Koliko se secam sve do subote, kada je uhapsen, kovali ste ga u zvezde, svi ste s ponosom isticali da ste bili ucenici njegove skole i kleli se u njega, cak ste i isticali da ste Mikini, a sada pljujete gde stignete i ko god stigne. Naravno da je monstruozno ako je silovatelj, ali treba pohapsiti i sve vas koji ste znali, a cutali, to se zove izvrsenje krivicnog dela necinjenjem. Malo je vec degutantno postalo ovo oglasavanje i utrkivanje ko ce vise da ispljuje, valjda psihologija mase.

  • ЗБ

    19. januar 2021 | 13:09

    Све ово "МНОГО СМРДИ".

  • LE

    19. januar 2021 | 12:47

    Pa što niste išle u druge škole ako je ovaj bio tako loš,sada kad vas je podigao do slave on ne valja,ja uvek zaobiđem ono loše jer znam šta želim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA