≫ 

Nju je voleo pre Cece: Ovo je lepa brineta sa kojom je Bogdan bio u vezi posle razvoda

Vladana i Srejović su bili u vezi do sredine 2018. godine, nakon čega su se rastali mirno i civilizovano

  • 7
Ceca i Bogdan Printskrin: TV Pink

Novi dečko folk zvezde Cece Ražnatović, Bogdan Srejović, osim sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše kovačevića, sa kojom je bio u braku i dobio ćerku, bivši maneken i menadžer ugostiteljskog objekta je u gradu poznat i po vezi sa dizajnerkom Vladanom Radosavljević, s kojom je bio u emotivnoj vezi do 2018. godine.

Naime, nakon što se Bogdan razveo od bivše supruge, Srejović je nakon nekog vremena otpočeo novu romansu sa zgodnom brinetom.

Od tada pa sve do juna 2018. godine Bogdan i Vladana su bili nerazdvojni, a ona je prema rečima izvora bila jako bliska i sa njegovom ćerkom, što su i redovno objavjivali na njihovim Instagram profilima sve do kraha njihove emotivne veze kada su sve zajedničke fotografije i obrisali.

Oni su bili u vezi do sredine 2018. godine, nakon čega su se rastali mirno i civilizovano.

Kako se navodi paru jednostavno nije više išlo, te su zajedno rešili da stave tačku na vezu.

Podsetimo, Srejović je iz Kragujevca, a roditelji Miloš i Mirjana su mu navodno razvedeni. Majka Mirjana Kokić aktivna je na društvenim mrežama, gde često objavljuje slike sa sinom, ali i unukom, koju je Bogdan dobio u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom Saše Kovačevića.

Otac Cecinog dečka Miloš Srejović je bivši sportista, koji i danas drži rekord u atletskoj disciplini troskok. Davne 1978. postao je šampion Evrope, ali je zbog povrede u 25. prekinuo karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA