≫ 

"Koga, bre, vi folirate? Javna je tajna da se mlade glumice zlostavljaju, ucenjuju i moraju da ćute"

"Ćute jer se plaše, jer nemaju love, jer nemaju leđa, jer nemaju podršku da dignu glas, jer ih je sramota, jer su naučene da trpe i ćute, jer žele da uspeju a preko kreveta je nažalost nekima jedini put! To je put pakla koje žene moraju da zaustave"

Jelena Karleuša Jelena Karleuša / Foto: Nikola Tomić

"Ne bavim se glumom da bih bio popularan. Moje zanimanje nije javna ličnost. Moje prisustvo u javnom životu je posledica mog zanimanja", izjava je Miodraga Radonjića koja je navela Jelenu Karleušu na komentar.

Pomenute reči našeg glumca objavila je na svom storiju, napisavši da joj nikad nije bio jasan stav većine naših glumaca, te, kako kaže, arogancija i "sindrom" koji imaju.

- Glumačka, kao i pevačka ili igračka profesija, jeste zabavljački posao. Da se zabavlja publika. Tu pripada i sport na mnogo načina. Čim se nešto radi za publiku, reč je o JAVNOM poslu. Nikada mi nije bilo jasno zašto glumci sebe doživljavaju kao višu i vredniju kastu u odnosu na bilo koga drugog iz posla zabave - počela je Jelena.

- Postoje samo uspešni i manje uspešni, ali svi smo mi deo cirkusa zvanog šou-biznis i arogancija i taj "vi seljaci, a mi gospoda koja preziremo popularnost" sindrom, kod velikog broja glumaca, nije ništa drugo do prose**vanje - napisala je Karleuša.

Potom se oglasila opširnijom objavom koju prenosimo u celosti.

"U momentu kada su svi šokirani silovanjem mladih glumica, postavljam pitanje koga bre vi folirate?!?! Javna je tajna da se mlade glumice zlostavljaju i ucenjuju ulogama - decenijama! Pitajte bilo koju glumicu koliko puta je doživela od zadriglih krmaka i matoraca koji odlučuju ko će dobiti koju ulogu da traže nešto zauzvrat?! Isto važi za mlade pevačice, ali i žene u svim drugim profesijama redom!

Svaka žena je doživela bar neprijatnost od muškarca! Ja milion puta!!! Milion puta... Žene su na ovoj planeti građani drugog reda, gde se poštuju isključivo muška pravila! Kad ste čuli da je neka direktorka ili rediteljka silovala mladog muškarca?! U našoj zemlji je javna tajna da se žene zlostavljaju i da moraju da ćute!!! Ćute jer se plaše, jer nemaju love, jer nemaju leđa, jer nemaju podršku da dignu glas, jer ih je sramota, jer su naučene da trpe i ćute, jer žele da uspeju a preko kreveta je nažalost nekima jedini put!

Ali to je put pakla koje žene moraju da zaustave! A javnost? Mediji? LICEMERI! Sve se zna. Moja podrška mladim ženama iz ove trenutno aktuelne priče, ali i svim onim koje daleko od javnosti ovog momenta prolaze kroz sličan pakao! Sestre, glavu gore, stisnite i zube i pesnice!"

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Микс

    19. januar 2021 | 15:03

    Разлика између певачица твог музичког правца и једне глумице или глумца који су завршили ФАКУЛТЕТ ДРАМСКИХ УМЕТНОСТИ је немерљива, то ти је као када би рекли да нема ама баш никакве разлике између Монсерат Кабаље и Јелене Карлеуше...

  • W

    19. januar 2021 | 14:26

    Ma bre ti si uspela sigurno sto dobro pevas. Sve se svodi isto ako oces da uspes sve ide preko kreveta. Tako si isto i ti uradila. Sigurno nisi glasom. Zato bolje zacepi ta tvoja usta i nista ne pricaj.

  • Dunja

    19. januar 2021 | 15:05

    Jelena je u pravu 100%..U svim sferama ovog drustva ima neki Mika..E sad ustanite sve i prijavite svoje zlostavljace!Ne plasite se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA