Jelena Bin Drai trudna: Bivša mis Jugoslavije sa šeikom "teškim" dve milijarde čeka četvrto dete

Kaže da joj je odgajanje dece izuzetno olakšala kućna pomoćnica

  • 20
Jelena Bin Drai, Said Bin Drai Jelena Bin Drai, Said Bin Drai, Printskrin: Instagram/jelenabindrai

Jelena Bin Drai, nekadašnja mis Jugoslavije i jedna od najbogatijih Srpkinja, u blagoslovenom je stanju i čeka svoje četvrto dete, saznaje magazin "Story".

Ona i njen suprug Said Bin Drai imaju troje dece, a vest da je i četvrto na putu obradovala je sve, a nema sumnje da će i ovaj put izabrati simbolično ime za novorođenče, budući da sva njena deca imaju imena sa posebnim značenjem - po Kuranu, Asja je bila supruga faraona i prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači mlad mesec, a Hamdan milostiv.

Podsetimo, Jelena je 2003. godine upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Jelena i Said su 2010. godine dobili ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana.

Kaže da joj je odgajanje dece izuzetno olakšala kućna pomoćnica i da otkad ima nju uspela je da povrati normalan ritam života i uživa u svakodnevnim aktivnostima dok su deca u školi.

Proglašena je za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta 1998. godine. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru. Iste godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana.

Vlasnica je velikog lanca kozmetičkih i spa centara. Takođe se bavi modom i humanitarnim radom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    19. januar 2021 | 21:28

    Srpkinja u Srbiji rodi jedno i to je to, uda se za Arapina koji pored nje ima harem radja fudbalski tim. Kako su naše devojke dvolične i jadne. Sve su golddigerke

  • Kanda

    19. januar 2021 | 21:56

    Koliko li je puta sa porodicom posetila roditelje u Žablju?

  • dg

    19. januar 2021 | 22:10

    Stiže mali Idriz ili možda Bilal. Koja sreća sviju nas ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA