≫ 

Nenad Jezdić o poslednjem susretu s Mikom: Rekao je "Neka ti je Bog u pomoći", sad ja to njemu kažem

"Gospod mi je dao tri ćerke možda baš zbog toga da mogu da posvedočim koliko su žene diskrimisana bića"

  • 18
Nenad Jezidic, Mika Aleksic

Nenad Jezdić, Mika Aleksić, Printskrin: Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek, Tanjug/Nikola Anđić

Ispovest glumice Milene Radulović potresla je javnost. Ona je smogla snagu i rekla javno da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina. Nakon toga, glumica Iva Ilinčić je takođe prijavila policiji učitelja škole glume za seksualno uznemiravanje.

Tim povodom se oglasio i glumac Nenad Jezdić, koji je istakao da se ništa ne treba gurati pod tepih.

- Jezivo, tužno, nesrećno. Velika nevolja za te devojke, devojčice. Drago mi je da su se odvažile da govore o tome. To je pošast. Toga ima baš svuda, i u bankama, na svakom poslu... Gospod mi je dao tri ćerke možda baš zbog toga da mogu da posvedočim koliko su žene diskrimisana bića. Teško mi je zbog Ive Ilinčić, radili smo prošlog leta, Milenu ne poznajem, samo iz viđenja. Iva je jako prijatna, talentovana, a obema im želim da što pre prevaziđu ovo iskušenje i da se što pre bore za mesto pred kamerama.

- Ljudski mi je teško što se Miki to desilo, sunovrat statusa i autoriteta, koji on jeste. On je mnogima značio mnogo, predstavljao je učenicima očinsku figuru. Nedostojan sam da pričam o tome, nisam iz Mikine grupe, došao sam iz svoje, valjevske - kazao je Nenad.

- Treba dobro sve ispitati, analizirati, ovo je možda nepromišljeno što ga spominjem. Dobro se poznajemo, poslednji naš susret pre osam godina je bio. Tada mi je rekao bio: "Jezdo, neka ti je Bog u pomoći". Sad ja njemu kažem: "Nek' ti je Bog u pomoći, Miko". Ovo su deca. Ništa se ne sme gurati pod tepih, mora se govoriti istina. Toga svuda ima. Čak i u crkvi - dodao je glumac za emisiju "Probudi se".

- Jedna devojčica iz mog okruženja je doživela delikatnu prepisku sa izvesnim profesorom. Kad su se roditelji požalili da joj šalje dvosmislene poruke, kao i njenoj bliskoj prijateljici, dobili su odgovor od direktora škole: "Svi imaju svoje slabosti", to je strašno - zaključio je on.

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koki

    19. januar 2021 | 23:38

    Ovo je za svaku osudu sto je ovaj monstrum uradio. Samo jedno pitanje za ovu devojku. Ona kaze da je vise puta silovao....a ja pitam nju...a zasto si duso dolazila opet ako te vec jednom silovao?

  • Roditelj

    19. januar 2021 | 23:28

    E tom profesoru i direktoru koji je roditeljima odgovorio da svako ima slabosti ja bio objasnio koja čarapa ide na koju nogu. Ako sistem zakaže onda čovek mora sam da se snalazi.

  • Suzana

    20. januar 2021 | 13:24

    Ovo je strašno zaista! Ne mogu da kritikujem. Samo mi jednooo nije jasno? Da li je MOGUĆE I NORMALNO da roditelji Milene R.nisu primetili nikakvu promenu u ponašanju svoje ćerke kada ide na te časove???? Oni mi više nisu jasni. Nego upiši samo dete gde god pa šta bude. Pa svoje sinove od skoro 30 godina prepoznajem po povratku s' posla ili izlaska kako su prošli i da li se nešto meprijatno desilo. Za mene Milenini uspešni roditelji imaju veliki MINUS! Nije sve u novcu i zaradi. Shvatite to ljudi! POSVETITE SE MALO VIŠE DECI!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA