≫ 

Andreana Čekić i verenik se potukli na odmoru, izbacila ga iz stana i promenila menadžera?

Pevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u jednom restoranu

  • 11
Alis hair, otvaranje frizerskog salona Andreana i Marko; Foto: ATA images

Srpska pevačica Andreana Čekić (36) se potukla sa sada već bivšim verenikom Markom Miloševićem na planini, gde su nedavno bili na odmoru.

Naime, pevačica i njen partner žestoko su se posvađali na večeri u restoranu u kom su bili i Aleksandra Prijović i Uroš Živković, a rasprava se nastavila u apartmanu, gde je došlo do fizičkog okršaja između njih, kada su i raskinuli, tvrdi Kurir.

Veza Andreane i Marka od početka je bila turbulentna, često su imali nesuglasice, pa ovaj skandal i raskid njihovo okruženje nisu iznenadili. Prvih nekoliko dana odmora sve je bilo u najboljem redu, ali tokom jedne večeri Andreana i Marko su se toliko zakačili da je letelo perje iako je oko njih bilo još ljudi.

I pored toga što su bili ljuti jedno na drugo i posle fizičkog okršaja u apartmanu, nisu imali kud, pa su morali tu i da ostanu. Prespavali su i ujutru su se uputili za Beograd. Pevačica je bila ozbiljna i neraspoložena dok su se odjavljivali, a ni Marko nije bio boljeg raspoloženja.

Po odlasku s planine, odlučili su da svako nastavi svojim putem, prekinuli su svaki kontakt, pa i poslovni odnos, kaže jedan Andreanin kolega koji je upućen u njihovu vezu. Iako je Marko bio Andreanin menadžer, ona mu je dala otkaz i angažovala Ibru Šarića, koji je zadužen za turneju u Americi.

U prilog ovome govore i njihovi Instagram profili, pa tako na Andreaninom nalogu u opisu piše da joj je menadžer Ibro, dok Milošević sada radi za Ljubu Aličića i Srećka Krečara. Iako nisu uklonili zajedničke fotografije s društvenih mreža, njih dvoje se više ne prate na Instagramu.

Nakon svega, pevačica je odlučila da ode iz Beograda, pa je otputovala u Beč odakle često objavljuje fotografije i snimke putem Instagrama, a Marko se iseljava iz stana u kom su živeli zajedno jer je to zahtevala Andreana.

Njih dvoje su u vezi nekoliko godina, i ranije su raskidali, ali su se uvek vraćali jedno drugom, pa neki njihovi prijatelji veruju da će se to i ponoviti.

Video: Andreana Čekić o svom dečku: On se bar ne plaši brakova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karma

    20. januar 2021 | 10:31

    Ko je gradio srecu na tudjoj nesreci?Karma je cudo

  • Saska

    20. januar 2021 | 14:00

    Sta je ova sebi dozvolila. Od nekada gotivne postala je omražena!

  • Sincic

    20. januar 2021 | 12:16

    Pa ova imitira cecu....cista kopija....zeno budi svoja....original a ne kopija....na izgled sam mislio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA