≫ 

Snima se film o životu Ace Lukasa, glavna ženska uloga ponuđena njegovoj bivšoj ženi

- Ššto se tiče lika Ace Lukasa, zanimljiv mi je mladi glumac Vladimir Kovačević. On bi mogao da verno odglumi Lukasa, samo ako Aca tako odluči - objasnio je Saša Mirković

  • 24
Aca Lukas Aca Lukas i sin Andrej Vuksanović / Foto: Nikola Tomić

Životna priča Ace Lukasa (52) uskoro bi trebalo da bude pretočena u film, a početak snimanja planiran je za kraj ove godine.

Novinar i pisac Vanja Bulić čovek je kojem je povereno da radi na scenariju i pripremi materijala, još uvek nije poznato ko će igrati Lukasa, dok je njegovoj bivšoj ženi Sonji Vuksanović ponuđeno da igra glavnu ulogu.

Ona bi trebalo da igra samu sebe, a pored filma ekipa ima ideju da se uradi i serija o Lukasu.

- Lukasov život je toliko zanimljiv, neobičan i buran, da je veoma teško smestiti ga u dva-tri sata, pa je planirano da u film stanu samo najzanimljiviji segmenti njegovog lika i dela, dok će u seriji biti prikazano njegovo odrastanje, put kojim je išao, bavljenje rokenrolom u grupi „Viktorija“, nastupi na splavovima 90- tih... - ispričao je izvor za Alo! i istakao da će Lukas u filmu biti predstavljen baš onakav kakav jeste.

- Verno će biti prikazana i njegova borba sa porocima, sa kockom, drogom, ženama... Ukratko, film i serija o Lukasu će biti upravo ono što Lukas zaista jeste i u privatnom životu. Osim dobrog scenarija, veoma je važno i pitanje ko će igrati Lukasa jer je to veoma veliki glumački izazov. Za sada se spominje ime Vladimira Kovačevića, koji ga odlično imitira i skida sve njegove pokrete i mimiku - dodao je izvor.

Vanja Bulić, koji je kao dugogodišnji novinar i autor kultne emisije „Biseri“, upoznat sa životom naše najveće folk zvezde, ozbiljno je prionuo na posao i do detalja razrađuje scenario.

Saša Mirković, idejni tvorac ovog projekta, sa svojom produkcijskom kućom staće iza njega.

- Ukoliko Sonja ne prihvati moju ponudu i „Hype“ produkcije, onda ćemo uraditi kasting za njen lik, a što se tiče lika Ace Lukasa, zanimljiv mi je mladi glumac Vladimir Kovačević. On bi mogao da verno odglumi Lukasa, samo ako Aca tako odluči. Što se tiče samog projekta, krenuo je da se radi. Vanju Bulića smo angažovali da napiše roman koji ćemo ekranizovati kroz seriju i film o životu Ace Lukasa - objasnio je Mirković.

Video: Lukasova iskrena ispovest: Evo zašto nisam dobar otac po balkanskim pravilima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    20. januar 2021 | 11:04

    Taman kad pomislis da je kultura stigla do DNA, shvatis da moze jos da tone

  • Vlada

    20. januar 2021 | 12:03

    Toliko istorijskih licnosti, vojskovodja, naucnika, sportista.... Aca Lukas tema filma. SRBIJO, ako starlete, propali pevaci i likovi nebitni u normalnom svetu zaslužuju ovoliku pažnju ti nemas buducnost.

  • mima

    20. januar 2021 | 11:57

    Aca Lukas, ko je on, ? snima se film?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA