≫ 

Severina u kupaćem sa printom američke zastave podržala Bajdena

Hrvatska pevačica je smislila način da pošalje podršku novom predsedniku Sjedinjenih američkih Država, koji sigurno neće ostati neprimećen

  • 18
Severina

Severina; Foto: ATA Images

Hrvatska pevačica Severina je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira u kupaćem kostimu sa dezenom američke zastave, a zatim je izazvala lavinu kako pozitivnih, tako i negativnih komentara.

Naime, ona je jasno stavila do znanja šta misli o novom predsedniku Amerike Džou Bajdenu (77) i javno ga je podržala. Danas će oči celog sveta biti uperene prema Vašintonu, gde će novoizabrani američki predsednik Džo Bajden danas položiti zakletvu kao 46. predsednik SAD na svečanoj inauguraciji.

U tome je svoju inspiraciju pronašla i Severina pa se prisetila jednog od svojih letnih izdanja i novom predsedniku poslala svoju podršku.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu sa dezenom američke zastave koji joj odlično stoji i u kom joj je dekolte u prvom planu. Na fotografiji je tagovala Džoa Bajdena, a uz nju stavila emotikon Kipa slobode.

"Barak Obama = 7 ratova. Donald Trmp = 0 ratova. Džo Bajden = ????"," Bolje da si se umotala u jugoslovensku zastavu!", "Američki predsednici se menjaju a ti si vazda ista. Mašala", "Seve Amerikana. Top", "Kraljice, najlepša si", bili su samo neki od komentara ispod objave.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

 

Podsetimo, Severina se ovih dana prisetila i svog odmora na Maldivima i objavila na Instagramu nekoliko fotografija s rajskog ostrva na kom je uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom pre tri godine.

Video: Kraj jedne ere: Najkontroverzniji predsednik SAD-a i njegova supruga napustili Belu kuću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    20. januar 2021 | 16:59

    Evo sada svima onim našim koji je prare i podržavaju. Evo koliko vas Severina voli i poštuje. Podržava čoveka koji mrzi Srbiju i Srbe. Znači i ona je takva!! Isto je treba blokirati kao onu Jadranku Barjaktarević.

  • DARKO 100%

    20. januar 2021 | 16:53

    Pa sta mislis da ce te zvati da pevas pred kapitol hil,

  • Todor

    20. januar 2021 | 17:10

    To je taj profil licnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA