Dušica smršala zahvaljujući posebnom režimu ishrane: "Stomak mi je bio kao u poodmakloj trudnoći"

- Do 33. godine me je služila genetika i mogla sam da jedem koliko sam htela, ali poslednjih godina to nije slučaj - rekla je voditeljka

  • 8
Dusica Jakovljevic Foto: Instagram/dusicajakovljevic

Voditeljka Dušica Jakovljević važi za jednu od najlepših žena na našoj javnoj sceni, ali i ona priznaje da je vodila ljutu borbu sa viškom kilograma.

Zahvaljujući upornosti i istrajnosti Dušica je u kratkom roku uspela da smrša čak 9 kilograma i sada ponosno ističe da kaže da ima 60 kilograma.

- Početkom 2019. imala sam mnogo problema sa kilažom. Bila sam i otečena jer se nikada nisam bavila sportom pa mi je i to utucalo na povećanje težine. Do 33. godine me je služila genetika i mogla sam da jedem koliko sam htela, ali poslednjih godina to nije slučaj. Tako sam sa konfecijskog broja 36 došla do 40 - rekla je Dušica.

- Moj posao zahteva po šest sati sedenja u programu uživo. Bilo mi je nelagodno jer nisam mogla da obučem nijednu haljinu koju su mi doneli. Video mi se stomak kao da sam u poodmakloj trudnoći. U tom trenutku sam rekla: "Dušice, dosta je bilo. Sad si stvarno preterala" - rekla je voditeljka za Pink.rs i dodala:

- Pored tri obroka dnevno, uvela sam i dve užine. Za doručak sam jela ovsene pahuljice sa voćem ili jaja sa salatom. Za ručak meso i salatu. Za prvu užinu sam jela dve jabuke ili dve kruške, a za drugu kiselo mleko sa čija semenkama.

Video: Ceca se provodila na rođendaskoj žurki Dušice Jakovljević, svi se pitaju kome se pevačica smeška

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Le

    20. januar 2021 | 20:15

    Ja ne znam o čemu bismo mi razmišljali da nam nije Dušice, njenih grudi, njenog stomaka, njenih momaka itd, itd... Mislim da bi nam mozak svima zakržljao jer mi ustvari i nemamo nikakvih drugih problema. Blago nama sa svim Dušicama!!! 🤦🤦🤦

  • Zis

    20. januar 2021 | 17:54

    Ova stvarno utripovala da je neka riba.

  • Lara

    20. januar 2021 | 18:04

    Ma koga ona interesuje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA