"Pitam roditelje - da li je moguće da niste videli u očima svoje dece patnju, nesreću, poniženje?"

- Bravo zbog svih nesrećnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje, jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! - napisala je Neda

  • 42
Neda Ukraden, Milena Radulović Foto: ATA images

Popularna pevačica Neda Ukraden (70) obratila se glumici Mileni Radulović (25) koja tvrdi da ju je progesor i vlasnik škole glume, Miroslav Mika Aleksić (68) silovao kada je imala 17 godina i da se navodni zločin ponavljao.

Neda je podržala Milenu i javno joj se obratila putem svog Instagram profila, a pevačicinu objavu prenosimo u celosti:

- Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka ćerki, jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo. Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve djevojčicama, dečacima dešavale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strasni teret polako odlazi iz tebe. A sada vidis i to koliko nisi sama.

- Bravo zbog svih nesrećnih, prestrašenih osoba koje trpe nasilje, jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih pre svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore! Bravo za to sto su ovim tvojim hrabrim činom pale maske "kreativnih" psihopata, koji su studiranje, pogotovu lepih umetnosti i ko zna čega još, pretvorili u najružniju noćnu moru, doživotnu traumu mnogim mladim ljudima!

- Bravo jer si skrenula pažnju na licemeran odnos u društvu prema devojkama koje svoje breme straha, patnje i nesreće ne smeju da iznesu jer će biti žigosane! Bravo jer si sprečila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve!

- A kao majka pitam se, a pitam i roditelje, da li je moguće da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost posle časova sa nekim koga plaćate, a on uništava radost, samopouzdanje i normalan psihički razvoj vašeg deteta?

- Da li je želja da vam dete bude glumica, glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju, šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima primernijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umetnosti?

- I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom (čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica- ruzna, glupa i nesrećna domaćica koja rađa decu, a koju muž vara, tuče i zlostavlja ili kao ku*va koju baja puni lovom, šamarima, prahom! Zato jer ga pišu i režiraju razne kreativne psihopate! Bože, pomozi ovoj deci.

Video: Milena Radulović stigla u Palatu pravde, danas daje izjavu o Miroslavu Miki Aleksiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludilo

    20. januar 2021 | 19:43

    Kao majka dve odrasle kćerke to i ja pitam koliko si zanesen budućim uspehom deteta da ne vidiš nešto što je očigledno, pa nije ih on hipnotisao nego seksualno uznemiravao i zlostavljao i od toliko njih da nijedan roditelj ništa ne primeti, dakle stvarno ih je naučio glumi, da glume i u stvarnom životu a ne samo na pozornici i filmu. Žao mi je svih zlostavljanih a počinioc da dobije zasluženu kaznu.

  • Branka

    21. januar 2021 | 07:10

    Odlicno pitanje postavila. I ja razmisljam kao ona. Ipak su roditelji tu zakazali

  • Babajaga

    20. januar 2021 | 22:22

    Velika vecina ovih koji daju podrsku nije nimalo uz te devojke, nego poleteli da im se spomene ime u novinama. Svi cute kad je u pitanju Zadruga i ono zlo i gadosti koje se tamo desavaju. Kako ne podignu glas protiv strahota gorih od onoga sta se desavalo u Sodomi i Gomori. Usput, sta je bilo sa onim keramicarom koji je bio na nekom polozaju kad je kazao novinarki da voli da zene klece pred njim ( nesto tako). Nadam se da nije opet na nekom visokom polozaju tako neobrazovan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA