≫ 

Veljko je imao 4 godine kada je Arkan ubijen: "Pitao sam gde je tata, rekli su mi da je mrtav..."

- To je bio veliki šok za mene, šok za svako dete - rekao je Ražnatović

  • 6
Veljko Ražnatović , Željko Ražnatović Arkan Foto: Nikola Tomić, MN Press

Bokser Veljko Ražnatović je otvoreno govorio o ubistvu oca Željka Ražnatovića Arkana, pa je otkrio da su mu majka Ceca Ražnatović i tetka Lidija tada saopštile da mu je tata nije živ, što je bio veliki šok za njega.

Ražnatoviću najteže pada što oca gotovo i da nije zapamtio, jer je ubijen kada je on imao samo četiri godine, 15. januara 2000. godine.

- Stalno sam pitao gde mi je tata, a mama i tetka nisu htele da me lažu, pa su mi priznale da je mrtav. To je bio šok za mene. To je šok za svako dete... Sreća pa sam bio baš mali - rekao je Ražnatović i dodao:

- Ne želim da pričam o tome, to su teške teme, samo mi znamo kako nam je bilo. Ne mogu više ni da razmišljam o nefer stvarima koje su mi se dogodile. Sada je na meni da pružim sve svom detetu, da nastavim život dalje.

Detinjstvo mu je, pored smrti oca, obeležilo i hapšenje majke Svetlane. Veljko je istakao da ubistvo oca niko od njega nije krio, ali hapšenje majke jesu.

- Dok je mama bila u zatvoru, ja sam mislio da je u Americi. Anastasiji i meni su pričali da je otišla na turneju i ja sam verovao u to. Bio sam dete, išao sam u školu i čekao da se majka vrati, a oni su govorili da će uskoro. Niko od dece me nije zadirkivao, bili smo svi mali, pa o tome nismo ni razmišljali - rekao je Ražnatović za "Hit Informer".

Video: Ceca stigla u Kragujevac kod dečka Bogdana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    21. januar 2021 | 08:55

    Jeste ali osim toga imas sve u zivotu... Koliko ima dece koja nemaju oca, majku ili oba roditelja pa sami moraju da se bore kroz zivot.

  • GoGi

    21. januar 2021 | 08:18

    Veljko je OK tip,svako dobro u buducnosti 👍💪

  • damir

    20. januar 2021 | 23:48

    Lepo vaspitan , prevremeno odrastao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA