≫ 

Lejdi Gaga i Džej Lo stajlingom poželele mir u svetu, Melanija u crnom od glave do pete

Pevačice su poslale jasnu poruku svetu i oduševile izgledom

  • 3
Dženifer Lopez, Lejdi Gaga, Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Na ceremoniji inauguracije Džoa Bajdena, novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država, muzičke zvezde Dženifer Lopez (51) i Lejdi Gaga (34) svojim stajlingom i poebnim detaljima, koji simbolizuju mir, poslale su jasnu poruku svetu.

Lejdi Gaga bila je u crno-crvenoj haljini modne kuće "Schiaparelli Haute Couture", sličnoj balskim, elegantnim haljniama, sa brošem na grudima u obliku zlatne golubice koja simbolizuje mir.

Gaga je otpevala himnu Amerike, dok je Dženifer i pre nego što je zapevala, na španskom jeziku rekla kako će "SAD od sada biti zemlja slobode i pravde za sve".

Džej Lo bila sva u belom, ispod skupocenog belog kaputa imala je svečanu košulju, na sebi je imala pantalone i cipele, a uz sve to iskombinovala je beli nakit. S obzirom na to da bela boja simbolizuje mir, jasna je i poruka koju je poslala latino diva.

Sa drge strane bivša prva dama Amerike, Melanija Tramp pokazala je zašto važi za ženu sa nepogrešivim stilom. Iako je bila odevena u crno od glave do pete, Melanije je plenila svojom elegancijom.

Melanija je bila u crnom kada je odlazila iz Vašingtona, a kada su ona i njen suprug sleteli na Floridu, ona se presvukla i na sebi je imala dugu, šarenu haljinu. Kako su bile obučene Džej Lo i Lejdi Gaga, ali i dve kombinacije Trampove supruge, pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Darko sa porodicom otišao iz grada, pa objavio snimak kako uživaju u zimskoj idili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanski spijun

    21. januar 2021 | 02:05

    cirkus sektasa.... po meni velika sahrana normalnih amerikanaca

  • Срб

    21. januar 2021 | 10:14

    Све ове лејди гаге лопез и остале секташице су промотери новог светског поретка који нам је донео толико доброг да би најбоље било да овакав свет нестане

  • Milica

    21. januar 2021 | 11:02

    Lejdi Gaga je specifična i harizmatična tri koplja ispred JL. Melanija kao i uvek-vrh vrhova.Ne verujem da će SAD imati više ovakvu prvu damu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA