Ljuba Aličić o mlađim kolegama, izdvojio Darka Lazića: "Strašno... Uopšte ih ne primećujem"

- Mlađi pevači su kao pametniji od nas. To je strašno, ali ja njih ne fermam ni posto - rekao je pevač

  • 3
Ljuba Aličić Printskrin: TV Pink

Pevač Ljuba Aličić nije štedeo mlađe kolege, pa je istakao kako oni ne mogu na nastup da dovedu ni hiljadu ljudi, a onda je pomenuo Draka Lazića, sa kojim nije bio u dobrim odnosima.

- Mlađi pevači su kao pametniji od nas. Stariju gardu uče kako treba da radimo. To je strašno, ali ja njih ne fermam ni posto. Uopšte ih ne primećujem. Ne znam ni da postoje - rekao je pevač.

- Novopečeni pevači, neka dođu i diskoteku i neka dovedu hiljadu ljudi onda ću priznati da su pevači. Ne mogu ovi popularni da dovedu hiljadu ljudi, a kamoli ti novi, koji izađu iz rijalitija i snime jednu pesmu - rekao je Aličić.

Iako je poznato da Drako i Ljuba nisu bili u dobrim odnosima, Aličić je bio na sahrani Darkovog oca Milana Lazića, pre više od mesec dana, a sad je pomenuo Lazića, kao mlađeg kolegu.

- Mogu da izdvojim od pevača Darka Lazića koji ozbiljno peva, ima dobre pesme. Darko je dobar dečko, nisam ljubomoran i sujetan na njega. Nemam problema da pohvalim nekog ko je dobar - rekao je Ljuba za "Star".

Darko i Ljuba javno su ranije razmenili nekoliko i ne tako prijateljsih reči, ali Aličić tvrdi da se nikada nije svađao sa Lazićem.

Video: Uprkos svađi, Ljuba Aličić došao na sahranu ocu Darka Lazića

(Teleraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ✍️

    21. januar 2021 | 07:50

    Tako je Ljubo nema bez stare garde ništa . Čast pojedincima.🤷‍♀️

  • Devil

    21. januar 2021 | 08:37

    Čista ljubomora čoveka kome je karijera na izdisaju a i kao čovek je loš. Niko ga više ne zove ni na romska veselja pa ne može da ponese uspehe mlađih pevača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA