≫ 

Marija i Džejla ponovo snimljene zajedno: Pevačice nerazdvojne, žive u istoj zgradi

Na kraju večeri, pevačice i prijateljice su se zajedno vratile džipom i ušle u garažu zgrade u kojoj obe žive

  • 12
Džejla Ramović, IDJ Žurka, Marija Šerifović

Džejla i Marija / Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevačica Marija Šerifović i pobednica najpoznatijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović uhvaćene su od "Paparaco lova" u Novom Beogradu kako zajedno izlaze iz zgrade automobilom idu do restorana na ručak, kao i u kupovinu.

Naime, ekipa pomenute emisije ustanovila je da mlada Džejla i dalje živi u zgradi sa Marijom kada ih je uhvatila kako džipom koji pripada našoj jedinoj pobednici "Evrosonga" izlaze zajedno iz garaže.

Odmah zatim, njih dve su u društvu jednog dečka otišle do obližnjeg tržnog centra, kojeg su samo prevezle, a na snimku se vidi kako mlada pevačica izlazi sa suvozačevog, a Serifovićeva sa mesta vozača.

Prvo su sele u restoran kako bi ručale u društvu jednog prijatelja, a nakon toga njih dve su zajedno otišle u nabavku sitnih kućnih aparata.

Na kraju večeri, pevačice i prijateljice su se zajedno vratile Marijinim džipom i ušle u garažu koja pripada zgradi u kojoj obe, navodno, žive.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA