Zorica o novcu koji joj Darko duguje: Želim mu da ima milione, žao mi je zbog svega što mu se desilo

"Poslala sam mu poruku kada mu je otac umro, ali mi nije odgovorio"

  • 6
Darko Lazić, Zorica Marković Foto: Instagram/darkolazicofficial, Marko Jovanović

Pevačica Zorica Marković je početkom prethodne godine u više navrata javno je govorila o dugovima koje joj Darko Lazić ne vraća, a sada je pevač u emisiji "Šok-tok" prokomentarisao ovu temu.

Naime, Darko tokom gostovanja u emisiji nikoga nije imenovao, ali je rekao da zna ko ga je ranije pominjao, aludirajuči na Markovićevu.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, kao što ima pravo i da kaže šta god hoće. Kada bih se pravdao ili poricao, svi bi odmah rekli da je istina ono što se priča. Ja sam čist, a neka dođe osoba koja kaže da joj dugujem, znam na koga misliš, neka mi kaže za šta joj dugujem i daću joj pare - ispričao je pevač.

Naša ekipa pozvala je Zoricu Marković kako bismo dobili njen komentar na Darkovu izjavu, kao i kako bi nam pojasnila u kakvom su sada odnosu.

- Želim mu da ima milione. Ja Darka volim. Mi imamo fenomenalnu relaciju i sve to je pomenutno u jednoj šali, pa su onda novinari to čuli - započela je Zorica.

Pevačica se zatim nasmejala pa otkrila istinu o dugu o kojem se već skoro godinu dana priča u medijima.

- Ja sam rekla onako kako je bilo, dug postoji, ali... Mislim nisu to neke pare... Nije Darko takav da bi bilo kome ostao dužan. Nisam ljuta niti to pričam na neki ružan način jer ja njega stvarno obožavam još od perioda kada se pojavio u "Zvezdama Granda". Tada mi je srce bilo kao Ajfelova kula i zahvalila sam Bogu što se pojavio neko ko tako dobro peva i ko će uspeti - priznala je Markovićeva.

Ona je zatim otkrila da mu je poslala poruku kako bi mu izjavila saučešće kada mu je otac preminuo, ali odgovor od Darka nije dobila.

- Meni je mnogo žao zbog svega što mu se desilo, prvo njemu, a sada je ostao i bez oca... Poslala sam mu poruku kada mu je otac umro, ali mi nije odgovorio. Nismo se čuli, čini mi se da više ne koristi ovaj broj telefona koji imam u imeniku. Ja sam i poslednje tri godine provela u rijalitiju, nisam ni imala priliku da ga vidim - ispričala je Zorica.

Na pitanje kako bi se ponašala ako bi ga srela negde, pevačica je rekla:

- Ma, mi bismo se oboje smejali... Mislim, neki dug iz kafane postoji. Da li je on zanemarljiv ili ne, ne znam.. Ali je u našoj relaciji on potpuno nebitan. I da je mnogo veći dug, nikada ne bih vršila pritisak na njega ili bih ga olajavala, jer bih tako radila protiv sebe. Ja njega zaista svim srcem volim - zaključila je Markovićeva.

Podsetimo, folker Darko Lazić nedavno se osvrnuo na 2020. godinu koju je ostavio iza sebe, pa otkrio da je ona za njega bila jedna od najlošijih u životu, prvenstveno zbog smrti njegovog oca, a odmah nakon toga priznao i da mu je teško palo to što nije radio i zarađivao.

On je takođe izjavio i da su mu dugovi porasli na neverovatnih milion i po evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne razumem

    25. januar 2021 | 09:57

    Ljude koji daju nekom nesto i posle pricaju o tome da svi čuju?Ja kad dam nekom nesto da ga pomognem za to ne zna ni moja supruga niti bilo ko drugi,lepo je pomoci ljudima ako možeš..ne branim Darka uopste ali ne svidja mi se na ovakav nacin provlacenje po novinama bilo koga

  • Toni

    25. januar 2021 | 11:08

    Da i njoj neko nešto duguje pa ona se zadužila kod pola Beograda

  • MK

    25. januar 2021 | 14:07

    Vrlo ružno od Zorice, ja ga volim, ja ga volim... dug postoji,....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA