≫ 

Svi Cecini stajlinzi za Bogdana: Često je i bez šminke, a jedan detalj otkriva koliko je zaljubljena

Prva zajednička slika pevačice i menadžera poznatog restorana objavljena je još u decembru

  • 13
Svetlana Ceca Raznatovic Ceca Ražnatović / Foto: Nikola Tomić

Svetlana Ceca Ražnatović (47) uživa u ljubavi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem (38), a fotografije i snimci koje objavljuje na društvenim mrežama, kao i one koje su isplivale u medijima, pokazuju da pevačica blista "od glave do pete" svakoga trenutka kada je u njegovom prisustvu.

Naime, navikli smo da je Ceca uvek doterana, kao i da vodi računa o svakom detalju na sebi, ali reklo bi se da je od novembra pored skupocene garderobe, krzna i nove frizure na njoj uvek jedan poseban detalj - osmeh kojim ne može da sakrije koliko je zaljubljena.

Na društvenoj mreži Instagram prvo je osvanula fotografija pevačice i menadžera poznatog restorana, nastala krajem decembra, a na kojoj njih dvoje blistaju.

Ceca i Bogdan su te noći pozirali u društvu poznatog modnog fotografa Miloša Nadaždina i Svetlaninog dugogodišnjeg prijatelja i PR menadžera Sretena Radovića, a pevačica je kasnije objavila i fotografiju na kojoj je sama, a verovatno je Srejović fotografisao tom prilikom.

Ona je na sebi imala krznenu bež skupocenu bundu i velike zlatne minđuše koje su dolazile do izražaja jer joj je kosa bila pokupljena u punđu i izgledala je poput dvadesetogodišnjakinje.

Takođe, kada ih je ekipa "Papraco lova" prvi put snimila zajedno kako ulaze u jedan restoran, Ceca je na sebi imala dugačku bundu sive boje i velike crne naočare, ali je i tada na licu sve vreme imala osmeh.

S obzirom na to da se Bogdan nekada bavio manekenstom, i on se potrudio da je ovom prilikom isprati svojim stajlingom, te je tako zablistao pri prvom pojavljavanju sa folk zvezdom. Na sebi je imao košulju i strukirani kaput, a među njima se razlika u godinama nije primećivala.

Iako je Ceca na svom Instagram profilu objavila video iz svog džipa kada je krenula kod Bogdana i njegovog oca na krsnu slavu u Kragujevac, a nije naznačila gde se uputila, ekipa Telegraf JETSET-a uspela je da snimi Ražnatovićkin dolazak u rodni grad svog emotivnog partnera, te je tako i uočila pevačicu u njenom automobilu u beloj odevnoj kombinaciji, puštene kose sa uvojcima.

Podsetimo, Cecinom dečku nakon saznanja za vezu sa Ražnatovićevom naglo je skočila popularnost na društvenim mrežama, pa je na Instagramu, na kojem je do pre dva dana imao nešto više od 5.000 pratilaca, danas ga prati više od 16.000 ljudi.

Kako pevačica blista uz Bogdana pogledajte u galeriji:

Video: Ceca stigla u Kragujevac kod dečka Bogdana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    21. januar 2021 | 18:57

    Veljko i Anastasija su presrecni,dobili su drugara hahahha

  • A

    21. januar 2021 | 16:19

    Dvadesetogodišnjakinja...hahahahahahahshs

  • Seeh

    21. januar 2021 | 17:07

    Ceca po svaku cenu odlučila da ode u starlete. Kad više nema hitova i nastupa mora i ona da nešto radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA