"Uvek se mnogo radujemo ovom velikom prazniku": Karići čestitali slavu i uputili iskrenu zahvalnost

"Uvek se mnogo radujemo ovom velikom prazniku i sa velikim ushićenjem ga dočekujemo. Da zajedno sa prijateljima i rodbinom podelimo našu sreću i zahvalnost Bogu za sve što nam je podario"

  • 0
Karići Bogoljub Printskrin: Facebook/bogoljubkaric

Milanka i Bogoljub Karić zahvalili su se javno svima koji su im čestitali krsnu slavu Sveti Jovan Krstitelj, koju ove godine proslavljaju drugačije nego ranije.

Objavu prenosimo u celosti.

"Dragi moji, najpre, svima vama koji slavite danas Svetog Jovana Krstitelja, želimo da čestitamo slavu. Da uz Božju pomoć vekovima slavite u zdravlju, sreći i blagostanju. Ove godine mi slavimo u krugu porodice, širom sveta, u zavisnosti od toga gde se ko od nas u ovom trenutku nalazi ili živi. Ove godine po prvi put na slavi kod nas nisu prisutni naši rođaci, prijatelji, kumovi, poslovni saradnici, naši zaposleni i mnogi drugi nama dragi gosti, koje smo okupljali još od naše kuće u Peći pa sve do Kluba Jelena.

Uvek se mnogo radujemo ovom velikom prazniku i sa velikim ushićenjem ga dočekujemo. Da zajedno sa prijateljima i rodbinom podelimo našu sreću i zahvalnost Bogu za sve što nam je podario.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima vama koji ste nam, sa svih strana sveta, uputili čestitke. Živeli i u veselju uvek slavili. Neka vas Bog sve čuva. Hvala još jednom na čestitkama. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić."

Video pogledajte ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA