Severina: Ne krijemo svi prezime, kao što Škoro krije da mu je žena srpskih korena!

"Kad sam to saznala, bilo mi je drago što imamo tako liberalnog ultradesničara"

  • 21
Severina, Miroslav Škoro Foto: ATA Images, Tanjug/AP

Nakon što je političar i muzičar Miroslav Škoro u jednoj HRT-ovoj emisiji "čačnuo" Severinu Kojić rekavši da ne zna uopšte koje je njeno prezime, ona se oglasila i oštro mu odgovorila.

Naime, ona je na Instagramu ispod svoje nove fotografije na kojoj pozira u jenodelnom kupaćem sa dezenom američke zastave, komentirala izjavu Miroslava Škora koji je gostujući u "Nedjeljom u 2" kako ne zna ni kako se ona preziva.

Nisam se nikad bavio koleginicom Severinom, ne koristim Vikipediju i izjave koleginice... Kako se već preziva, ne bavim se time - kazao je Škoro kada ga je Aleksandar Stanković pitao da komentariše Severininu poruku.

Voditelj ga je to pitao zbog fotomontaže, na kojoj Kojićeva pozira sa srednjim prstom odevena poput ženskih likova u popularnoj seriji ''Sluškinjina priča''.

Ona se prošle godine, među ostalim, dotakla ratnog puta Miroslava, njegove muzičke i direktorske karijere, te je svoj osvrt završila zaključkom kako očigledno ''ne razume koncept slobode, ljudskih i ženskih prava demokratskog društva''.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Severina (@severina)

Pevačica je objavila podršku novom američkom predsjedniku Bajdenu, a jedan njen pratilac joj je poručio da se javi Miroslavu Škoru.

- Ma, čovek ti je zaboravio prezime. A i pazi gde parkiraš - napisao joj je pratilac.

- Pa svi znaju moje prezime. Ne skrivamo svi prezime kao što Škoro skriva da mu je žena srpskih korena što mi je, naravno, super. Kad sam to saznala, bilo mi je drago što imamo tako liberalnog ultradesničara -napisala je Severina i dodala emotikone srca.

Za ovaj komentar pevačica je odmah dobila brojne lajkove svojih fanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    21. januar 2021 | 17:47

    Ja sam ljubomoran na hrvate. Ne znam gde udaram od problema i ne znam koji prvo da rešavam a svi oni zajedno imaju samo jedan jedini problem. Srbe. Sve ostalo u njihovim životima je idealno. Kad bi mi otišli na Mars, hrvati bi pocrkali od dosade.

  • Боске

    21. januar 2021 | 17:25

    Па и Вучковићи су били Срби чак су имали и четничког команданта

  • Toni

    21. januar 2021 | 19:14

    Sve, ali sve redom pikatoliceni Srbi, predaci se okrecu odavno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA