≫ 

Vlasta Velisavljević se vakcinisao protiv korone: Hteo je rusku vakcinu, ali nije mogao da je primi

- Predložili su mi kinesku i odmah sam pristao i primio sam je- naveo je slavni glumac

  • 7
Vlasta Velisavljevic

Vlasta Velisavljević / Foto: ATA Images

Legendarni srpski glumac Vlasta Velisavljević (94) rekao je da se vakcinisao protiv korona virus. Iako je prvobitno želeo rusku vakcinu, primio je kinesku.

- Pre nekoliko dana sam se preko eUprave prijavio za vakcinaciju. Pre dva dana sam dobio telefonski poziv i neko me je izvestio da je moj zahtev prihvaćen i da dođem u Dom zdravlja Savski venac u osam sati ujutru. Tako sam i uradio. Jutros sam se pojavio tamo i sačekao svoj red. Bio sam najstariji od svih u Domu zdravlja. Ja sam se opredelio za rusku vakcinu, ali nisam mogao da je primim. Medicinari su mi rekli da ona ne može da se daje starijima od 76 godina, a ja imam 94. Predložili su mi kinesku i odmah sam pristao i primio sam je. Mogao sam da odustanem, ali nisam želeo. Kad sam već došao ovako mator, zašto da otežavam situaciju - rekao je gospodin Vlasta i obrazložio zašto se opredelio za rusku vakcinu:

- Rekao sam lekarima: ‘Hoću rusku zbog poznatog ruskog pisca i lekara Antona Pavloviča Čehova’. Mislio sam da će me razumeti, ali niko me, izgleda, nije razumeo. Malo sam se šalio. Iskreno da vam kažem, svejedno mi je koja je vakcina u pitanju. Bitno mi je da se zaštitim od koronavirusa i da budem zdrav. Moram da iskoristim vaš divan sajt, koji uvek piše lepe i istinite tekstove o meni, da se zahvalim našem zdravstvu koji je zaista brižan. Ali neću da kažem i hvala državi da ne ispadne da ih nešto hvalim. Međutim zdravstvo nam je mnogo moćno. Mnogo je ljudi bilo jutros u Domu zdravlja i svi su zbrinuti. Ja nisam osetio nikakve tegobe i odlično se osećam - rekao je Vlasta Velisavljević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    21. januar 2021 | 18:39

    Svaka čast legendo. Ali si me razočarao primivši vakcinu.Pa ti si i bez nje otporan.Da nisi ne bi doživeo ove godine.Živ bio i Bog te čuvao.

  • DARKO 100%

    21. januar 2021 | 18:24

    Svaka cast za godine,Zdrav si ko celik kad si te godine doziveo,nebi ja rizikovao da sam na tvom mestu,bilo bi glupo da nebude prirodno,razumes

  • Sale

    21. januar 2021 | 18:20

    Ziv bio, legendo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA