≫ 

Teodora Džehverović na meti kritika: Tačno je, prozivaju me, a ne znaju koliko je meni zapravo teško

"Svesna sam da moje lice trenutno trpi nešto što nikada nije i trudim se da rešim to što pre"

  • 3
AmiG Show

Teodora Džehverović / Foto: ATA images

Pevačica Teodora Džehverović važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a godina na izmaku donela joj je kako profesionalni uspeh, ali i novu ljubav.

Teodora je sada ispričala kako je započela njena romansa sa košarkašem Ninom Čelebićem, ali i kako izlazi na kraj sa negativnim komentarima na račun njenog fizičkog izgleda sa kojima se odnedavno suočava.

Džehverovićeva od nedavno ima problem sa kožom na licu, pa je priznala da nije očekivala da će se zbog problematične kože i bubujica nači na udaru kritika.

Tačno je, prozivaju me, a ne znaju koliko je meni zapravo teško. Najlakše je osuditi nekog i istaći njegove mane, ali je teško suočiti se sa tim. Svesna sam da moje lice trenutno trpi nešto što nikada nije i trudim se da rešim to što pre. Poručila bih svima koji dele ovu muku sa mnom da ne dozvole da im bubuljice poljuljaju samopouzdanje - rekla je ona.

Prethodna godina donela joj je i sreću u ljubavi.

- Sve je počelo tako što sam mu se prva javila na Instagramu! Znam da će mnogi pomisliti da to nije istina, ali zapravo to sam uradila. Nikada do tada to nisam prva radila, ali, eto, za sve postoji prvi put. Šalili smo se na račun naših majki koje smo oboje snimali i objavljivali na storijima, zatim prešli na druge teme i, evo nas, sad smo u srećnoj vezi!

- Što se tiče njegovih roditelja, ljudi su stvarno super i odlično se slažemo, a moji, zna se... Mama Džehva ga baš gotivi - izjavila je Džehverovićeva za Alo!.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA