Potpuni haos u Zadruzi! Miljana počupala Tari nadogradnju, pa Ša izgovorila bolne stvari

- Tebi je krivo što imam zlatno dete, a ti ne možeš - govorila je Miljana reperu

  • 7

Prošle noći na velelepnom imanju odigrala se još jedna emisija ,,Gledanja snimaka", koju su zapravo svi čekali da vide, jer su mnoge tajne koje su dugo skrivane među zadrugarima, napokon isplivale na videlo.

Odmah na početku emisije odigrao se haos za crnim stolom zbog Anđela Rankovića, koji je zaratio sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša, u šta su se umešale Marija i Miljana Kulić te je došlo do neviđenih tenzija u Beloj kući.

Haos Miljane i Marije sa Tarom i Ša se nastavio, pa je obezbeđenje moralo da reaguje, jer je došlo do tenzičkih nasrtaja i polivanja vodom.

Miljana je vređala Ša, na šta joj on nije ostao dužan.

- Nepokretni spermatozoidu, nije ti žena kriva što ne može da ima decu. Tebi je krivo što imam zlatno dete, a ti ne možeš - govorila je Miljana, dok je Ša njoj ponavljao "Ubico dece".

Kako je Miljana nastavila da ponavlja Nenadu kako ne može da ima decu, Ša je rekao: "Ubiću boga u njoj, iako je žensko".

Nakon razmenjenih uvreda u svađu se umešala i Tara.

Miljana je iščupala Tari nadograđeni rep sa glave, zbog čega su se svi zadrugari nasmejali, a onda kako ne bi propala u zemlju od muke, Simov je odlučila da uzvrati hladnim tušem i polivanjem vodom.

Kako je izgledao sukob zadrugara, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    22. januar 2021 | 12:58

    Sodom i Gomora uzas

  • Sonja

    22. januar 2021 | 13:25

    Ne gledam Zadrugu osim kad nesto procitam i vidim da nam je sve sama elita tamo. Kulicke su kolovodje i one zavode red bože oprosti mi ali mislim da bi trebale hitno na lečenje.

  • Беч

    22. januar 2021 | 12:20

    Кад тад прочитам и погледам ову емисију на кратко и не могу да верујем колико вулгарности, неваспитања ....ма ужас, емитују програм кој и малолетна деца гледају ....треба то све забранити, наша деца полако уз Фарму, Парова и ко зна уз које будалештине се васпитају.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA