≫ 

4 puta kad su Marija i Marko Bulat bili u centru skandala: Palili im i kola, ovo je treće hapšenje

Prvi put Marija je uhapšena u akciji "Cunami" u Beogradu 2016. godine, a naredne godine crnogorski mediji objavili su da su ona i suprug Marko uhapšeni u Crnoj Gori

  • 29
Marko, Marija Bulat

Marko i Marija Bulat / Foto: Nikola Tomić

Juče su u Beogradu uhapšena tri muškarca i jedna žena, navodno prilikom primopredaje droge, a mediji prenose da je jedna od njih i Marija Bulat, ženi našeg pevača Marka Bulata.

Kako navode, pretresom stana osumnjičenog za prodaju pronađena je veća količina kokaina, a pretresom kupaca manje količine droge. Zaplenjeni su kokain, dve vagice za merenje, oko 2.000 evra i 3 luksuzna automobila.

Akciju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom 92.

Kozmetički salon, odnosno solarijum, koji drži Marija Bulat, u Bloku 38. u Novom Beogradu, a u koji je juče upalo 6 automobila Intervetne jedinice, zatvoren je.

Ovim povodom pokušali smo više puta da stupimo u kontakt sa Markom Bulatom, ali do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na brojne pozive.

Ovo je samo jedan u nizu skandala kada je porodica Bulat u pitanju. Pre četiri godine, Marija je prvi put uhapšena zbog narkotika.

Uhapšena 2016. zbog dva grama kokaina

 

Pevač i njegova supruga u septembru 2016. godine našli su se u centru skandala zbog dva grama kokaina. U velikoj akciji beogradske policije "Cunami", uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Tada se spekulisalo da je bračni par konzumirao narkotike, na šta je Marko reagovao.

Pevač je demantovao da koristi narkotike i tih dana je otišao u Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti i uradio test na drogu. Utvrđeno je, kako je tvrdio, da u njegovom telu nema tragova bilo kakvih narkotika.

Međutim, Marija je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina. Protiv nje je podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini narkotika.

Marko i Marija privedeni 2017. u Crnoj Gori

 

Slična stvar joj se dogodila i nekoliko meseci kasnije, kada je 2017. godine privedena sa suprugom Markom u Crnoj Gori.

U avgustu 2017. godine mediji su pisali da je u Crnoj Gori kod Marka Bulata i njegove supruge pronađena manja količina kokaina i marihuane.

Kako su tada javili crnogorski mediji, crnogorska policija navodno je u noći između 19. i 20. avgusta u Baru pronašla kod Marka Bulata i njegove supruge Marije manju količinu droge, nakon čega je Marija navodno preuzela krivicu, rekavši kako je droga za ličnu upotrebu.

Marko je tada demantovao priču.

- Dobro sam, nismo privedeni! Racije je bilo, problem je nastao jer nisam imao ličnu kartu, Marija jeste. Nešto posle 23 sata upali su pripadnici interventne policije i izbacili sve iz lokala u kojem je trebalo da pevam, tu je bio početak i kraj nastupa. Sve je izgledalo kao devedesetih! Baš svi su izbačeni, ja nisam imao ličnu kartu, pa smo otišli do mojih kola gde su me pretresli, pretresli su mi i auto, sve - izjavio je Bulat, koji je na pitanje da li je tačno da su kod njega pronađeni narkotici, odgovorio:

- Naravno da ne. Ništa nisu pronašli, ne znam otkud sad opet te dezinformacije, nije mi jasno.

Zapaljen im auto ispred zgrade

 

U maju 2017. godine nepoznati muškarac im je zapalio automobil marke "Audi A4", u vlasništvu Marka Bulata, koji je stajao na parkingu ispred njihove zgrade, a počinilac nikada nije pronađen. 

Bulat je tada za Telegraf JETSET rekao:

- Auto, evo, stoji ispred zgrade... Bog sveti zna zašto nam je ovo urađeno...Ja više ne znam. Ja nisam kriminalac, ja ne preprodajem stanove po dva puta, pa da sam se nekome zamerio - rekao je tada Marko.

Nakon brojnih skandala, Marija i Marko gostovali su u emisiji "Amidži šou", gde su demantovali sve navode.

Mi smo shvatili da moramo da se šalimo sa svim tim, jer drugačije ne možeš da izađeš na kraj sa tim. Cela priča nema veze sa mozgom. Ja nisam do sada imala takve situacije, ali to je neistina. Pre tri-četiri godine sam zbog zdravstvenog problema kontaktirala neke ljude jer mi je trebalo ulje od kanabisa, pa je neko to iskoristio, a ja sam u celom tom cunamiju kolateralna šteta. Drago mi je da se sve to desilo, jer mi je to odnelo neke ljude iz života i postavilo neke stvari na svoje mesto - rekla je tada Marija i potpuno negirala da konzumira narkotike.

Video: Supruga Marka Bulata ušla u Zadrugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zmaj.

    22. januar 2021 | 14:52

    "Svi" hoće da žive u Beogradu a to nije jeftino pogotovo kad glumiš "Jetset"...

  • Map

    22. januar 2021 | 14:43

    Pevac koji ne zna pevati

  • DARKO 100%

    22. januar 2021 | 13:11

    Dal je moguce da ljubav jaca od razuma ili je obostrana na njivovo obadvoje zadovoljstvo poroku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA