≫ 

"Još malo, pa je tu mačkica": Dirljiv snimak srpske glumice iz bolnice, pred porođaj

"Svi čekamo, ja sam užasno uzbuđena", rekla je između ostalog Marina

  • 3

Glumica Marina Ćosić primljena je jutros u GAK "Narodni front", a svima poručuje kako jedva čeka da upozna ćerku.

Prethodna godina za nju neće ostati upamćena po pandemiji korona virusa, već po nekim mnogo lepšim stvarima. Nakon veridbe i venčanja sa Nikolom Mirkovićem u istom danu početkom septembra, zvezda serija “Istine i laži” i “Urgentni centar”, najbliže je obradovala vestima da će postati mama.

Iako joj je termin bio 15. januar, ona ga je premašila. Marina je jutros smeštena u bolnicu kako bi spremna dočekala naslednicu, a iz bolničkog kreveta se oglasila snimkom na kojem se vidi da ne skida osmeh sa lica i da jedva čeka trenutak kada će držati bebu u naručju.

- Još malo, pa je tu mačkica, sve je u redu samo sam primljena, što bi doktor rekao, da se malo odmorim pred porođaj. Svi čekamo, ja sam užasno uzbuđena - rekla je između ostalog Marina, a kome se zahalila i kako izgleda neposredno pred porođaj pogledajte u videu.

Marina je inače bila aktivna trudnica sve vreme.

Odlično se osećam. Dugo nisam bila ovoliko ispunjena energijom, entuzijazmom i srećom, a razlog je što novi, mali život dolazi na svet – rekla je lepa glumica za magazin "Glorija" nedavno.

Kako glumica izgleda pred porođaj, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    22. januar 2021 | 16:54

    SREĆNO LEPOTICE!!!! DA SVE PROĐE KAKO TREBA I DA UŽIVATE ZAJEDNO MNOGO, MNOGOOOOO GODINA! NEKA VAS BOG ČUVA! 🙏🙏🙏

  • Qwer

    22. januar 2021 | 17:37

    Što bi moja baba rekla: "Samo da se zdravo raskrstiš, ćerko." Srećno ti bilo Marinče, lepoto naša.

  • Stefan

    22. januar 2021 | 19:18

    Zelim joj svu srecu Ne ulazim u to kakva je glumica,niti me zanima, ali jedno sam primetio... za jednu javnu licnost, fakultetski obrazovanu, skrece paznju na sebe na instagramu sa glupostima.Kupuje fore od sestre, a ne snalazi se bas najbolje. Ok, reklamiras da dobijes nesto za DZ, promovises.... ali Marina prosto ne ume to. Totalno siromasan vokabular, kao da ima samo osnovnu skolu.Mislim da je na pogresnom putu.Razumem da je niko ne zove za ulogu, ali ovo mi je sto radi mnogo jadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA