Trudna srpska manekenka odgovorila na prozivke hejtera

- Kada sam objavila da sam trudna, videla sam razne komentare ''Ko je tata?'' - rekla je Ivana Korab

  • 11
Ivana Korab

Ivana KorabFoto: Instagram/ivanakorab

Poznata srpska manekenka Ivana Korab nalazi se u drugom stanju, a u razgovoru sa ekipom emisije "Premijera" otkrila je zašto se vratila u Beograd.

- Trudna sam, otvorila sam butik, ali ne smao butik, već sam izbvacila celu modnu liniju i otvaram restoran - rekla je Ivana.

Ivana je inače u braku dve godine.

- Ljudi su svašta pričali kao i uvek, ali ja nisam ništa demantovala. Kada sam objavila da sam trudna, videla sam razne komentare ''Ko je tata?'', ''Tata je malo oženjen?''... Jeste oženjen, al za mene, već dve godine - odgovorila je Ivana na komentare hejtera.

Ivana je otkrila i pol deteta.

- Znamo da je dečak. Imamo dva imena oko kojih se dvoumimo. Meni se muž smeje kada kažem da prvo moram da vidim bebu da bih odlučila koje ime ću dati - rekla je Ivana.

Ivana Korab:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čisto da se zna

    22. januar 2021 | 22:51

    Kao prvo nije ni m od manekenke,drugo reklamirala je jeftine proizvode po Americi i jedva sastavljala kraj sa krajem.Treće uvek je pljuvala po seljačkoj Srbiji i ismejavala se dok nije sa telohraniteljima počela da se šeta po gradu i glumi mafijašicu okolo i sad u promenjenim okolnostima Srbija je top a ona kraljica grada.

  • ma Idi begaj

    22. januar 2021 | 22:29

    Slatka ,Ali nebitna ! ULA-u je jurila Sve žive sa parama, Ali nije upalilo !Sad je ovde uvatila muža ... pa jos prosipa pamet .

  • Nole

    22. januar 2021 | 23:53

    Uhvatila zadnji voz, pa glumi ludilo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA