Ana Bekuta: "Devojke, niste krive. Prijavite monstruma. Potražite psihološku pomoć"

- U poslednjih par dana pročitala sam stotine svedočanstava na društvenim mrežama o onom što žene godinama trpe u ovom mizogenom društvu - napisala je pevačica

  • 10
Ana Bekuta, Zvezde Granda Ana Bekuta Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Bekuta je svoj novi status posvetila temi seksualnog zlostavljanja. Članica žirija "Zvezda Granda" u svojoj novoj objavi navodi da devojke koje su prošle kroz sve ovo treba da prijave zlostavljača

- Devojke, ovih dana svedoci smo stravičnih ispovesti žena, devojaka i devojčica o seksualnom uznemiravanju i silovanju. U poslednjih par dana pročitala sam stotine svedočanstava na društvenim mrežama o onom što žene godinama trpe u ovom mizogenom društvu. Nije me uznemirila samo količina tih ispovesti, duboko me uznemirila količina komentara DRUGIH ŽENA na ono što su, nakon godina ćutanja, priznale neke devojke koje sada traže pravdu i olakšanje. Ovih dana velikim koracima možemo da promenimo svet u kojem rastu naše devojčice - napisala je Ana i nastavila:

- Posebno potresno u svim svedočanstvima koja čitamo su stid i strah koje oseća žrtva silovanja i vreme je da se to promeni jednom zauvek. Devojke, niste krive. Prijavite monstruma. Potražite psihološku pomoć - zaključila je Bekuta.

Evo i njene objave:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA