"Ceci treba mlađi dečko, njoj je uvek bilo najteže...": Zlata Petrović o vezi Ražnatovićke i Bogdana

Kada sam videla snimak da dečkom bila sam baš srećna zbog nje, ispričala je Zlata

  • 5
Zlata Petrovic, Ceca Raznatovic, Bogdan

Zlata Petrović, Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović, Printskrin: TV Pink, Marko Jovanović

Svetlana Ceca Ražnatović upoznala je porodicu svog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića za njihovu krsnu slavu Sveti Jovan i dok svi bruje o ovom paru oglasila se i Zlata Petrović.

Folkerki, koja ima slično iskustvo sa mlađim muškarcima, razlika godinama uopšte ne predstavlja problem.

- Oduševljena sam. Njoj je uvek bilo najteže. Jadna žena, nigde ne može da mrdne a da je ne prate i ne slikaju. Pa kako da nađe dečka?! Nije ni smela da ima nekoga, a jer čim izađe iz kuće, neko je slika. Kada sam videla snimak da dečkom bila sam baš srećna zbog nje - ispričala je Zlata.

- Ljubav uvek treba da bude na prvom mestu. Ma koliko trajala, makar i jedan dan. A ti što je osuđuju što je našla devet godina mlađeg neka prvo osude sebe. Pa i ja sam bila udata za Peju koji je bio mlađi od mene pa šta, još je u ono vreme to bilo strašno - dodala je Petrovićeva za "Star", a prenose mediji.

- Pa šta treba Ceca da nađe nekog dedu? Ona je bre lepa žena i zrači svojom energijom, naravno da joj treba mlađi dečko. Šta će da radi sa nekim dedom? Podržavam je 100 odsto - zaključila je folkerka.

Video: Ceca stigla u Kragujevac kod dečka Bogdana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    24. januar 2021 | 11:18

    Aman više o ovima

  • 1979

    24. januar 2021 | 11:53

    Sta ste Žene izludjele. Pa ovim sta pokazuje te samo vam cijena pada! Da mi je neke pričao prije 20g da će žene samo sa djecom da se zabavljaju nebi vjerovao.. sve izludjele, muškarci su ostali prisebni Bogu hvala..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA