Nakon navodnog hapšenja, Marija Bulat tvrdi: "Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena"

Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala, kaže Marija

  • 11
Marko Bulat žena Marija

Marko Bulat, Marija Bulat, Foto: Marko Jovanović

Supruga Marka Bulata, Marija Bulat, navodno je uhapšena pre tri dana nakon što je policija upala u njen salon u Bloku 38.

Marija, koja je inače nedavno napustila "Zadrugu", se već dva puta se našla u središtu afere sa kokainom.

Bulatova je danas izdala saopštenje u kojem navodi kako nije uhapšena ona, već njoj nepoznato lice.

- Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala - kaže Marija i tvrdi kako u njenom salonu i stanu ništa nije pronađeno.

- U mom salonu nije pronađeno ništa. U moj stan nije ulazio niko niti je vršen pretres. Hapšenje osumnjičenih lica nije realizovano u mom salonu. Nije mi zaplenjen ni automobil niti šta drugo. Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena - trvdi Marija.

Podsetimo, Marija se već dva puta se našla u središtu afere sa kokainom.

Pre tri i po godine, tačnije u avgutu 2017, Marka Bulata i njegovu suprugu privela je policija u Crnoj Gori zbog posedovanja narkotika.

Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži "Tropski raj" u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu. Bulatova supruga je tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini narkotika.

Marko Bulat je tada takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

Godinu dana ranije, popularni pevač i njegova supruga našli su se u centru skandala zbog dva grama kokaina. U velikoj akciji beogradske policije "Cunami", uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, navodno, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.

Video: Supruga Marka Bulata ušla u Zadrugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA