≫ 

"Išla sam na vantelesnu oplodnju, a muž me je sve vreme varao": Simonida Milojković o bolnoj temi

"Pa, što mi, čoveče, nisi rekao, da ne idem tamo da se mučim, te vantelesne oplodnje nisu baš najprijatnija stvar kroz koju žena može da prođe?!"

  • 15
Simonida Milojković

Simonida Milojković, Foto: Instagram/Simonida Milojković

Spisateljica Simonida Milojković istakla je da se uvek vodila osećanjima kada je reč o prijateljskim ili emotivnim vezama. Ipak, tom prilikom je otkrila i šta je u životu najskuplje platila.

Kako je spisateljica navela, muž ju je tokom vantelesne oplodnje varao.

- Najskuplje sam platila razvod. Ja sam se razvela tokom druge vantelesne oplodnje, kada smo suprug i ja pokušavali da dobijemo dete, a on je sve vreme mene varao i imao paralelnu vezu i to je najbolnije ljubavno iskustvo u mom životu.

- To više nije muško-ženski odnos, to je ljudsko-ljudski odnos, to te povredi kao čoveka. Pa, što mi, čoveče, nisi rekao, da ne idem tamo da se mučim, te vantelesne oplodnje nisu baš najprijatnija stvar kroz koju žena može da prođe?! Jedino me je to malo osakatilo… Kažu ‘Što te ne ubije, to te ojača’. Nije… Što te ne ubije, to te osakati, barem u mom slučaju - ispričala je Simonida i dodala:

- Uvek sam živela ono što iz mene proizilazi. Ako volim, volim, ako ne, pakujem kofere i idem - zaključila je ona u emisiji "Magazin In".

Video: Šta parovi nikako ne smeju da urade kada saznaju da imaju problem sa neplodnošću?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😯

    24. januar 2021 | 16:22

    Ne poznajem ženu, ali tužne su ovakve stvari.. Nebitno da li muškarac ili žena varaju, tužno je priredjivati takav bol partneru, a pogotovo kada se teži stvaranju novog života.

  • Filip

    24. januar 2021 | 16:22

    Taj te nije zasluzivao , takvu lepoticu kao tebe.

  • Na zalost

    24. januar 2021 | 18:10

    Ni prva ni poslednja.Znam zenu koja se lecila od steriliteta i nedelju dana pre odlaska na vantelesnu muz napravi dete koleginici.Priznao joj kada je bila u 7 mesecu trudnoce.Mrtav ladan joj rekao da ne moze da ostavi ljubavnicu a u isto vreme zeli i sa njom da bude u braku.Dozivela veliki stres .Godinu dana joj trebalo da se oporavi.Ostavila ga a on nikada nije dosao da vidi svoju cerku.Zato draga Simonida bolje sto je tako ispalo ne treba vam takav olos od coveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA