"Zašto misliš da si ti promoter pravih vrednosti?": Dušica potkačila zadrugara, on spustio glavu

Sve vreme pričaš o pravim vrednostima koje se gaje na Kosovu, odakle si. Zašto misliš da se ne gaje u Vojvodini, Beogradu, Nišu ili bilo kojem drugom gradu, rekla je voditeljka

  • 10

Video: Voditeljka žestoko odbrusila zadrugaru: Zašto misliš da si ti promoter pravih vrednosti?

Voditeljka Dušica Jakovljević, koja već četiri sezone maestralno vodi rijaliti "Zadruga", odlučila je na fin način da takmičaru Milanu Jankoviću Čorbi stavi do znanja kako mu reči i kodeksi sa delima nisu u skladu. 

Naime, Dušica je odlučila da se uključi u direktan razgovor sa Čorbom tokom pitanja novinara, te mu se obratila i uputila jaku poruku.

Ona je govorila o tome da nije lepo vređati žene, ali i da se prave vrednosti gaje u svim gradovima Srbije.

- Slušala sam pažljivo šta si pričao. Sve vreme pričaš o pravim vrednostima koje se gaje na Kosovu, odakle si. Zašto misliš da se ne gaje u Vojvodini, Beogradu, Nišu ili bilo kojem drugom gradu - rekla je voditeljka, a kada je Čorba pokušao da joj odgovori, ona mu se izvinila, ali mu nije dopustila da se opravda, već je nastavila:

- Zašto misliš da si ti pravi promoter svih tih vrednosti, s obzirom na to da si na nekoliko delova "Zadruge" vrlo neprimereno vodio ljubav. Prva asocijacija na tvoj boravak je to što si jedan deo ženskog tela koji služi za dolazak dece na svet nazvao "200 grama smrdljivog mesa". Ali ti je glavni problem kakvu bi devojku poveo u svoju kuću - poručila je oštro Dušica.

Čorba je ubrzo promenio stav, te je spustio glavu dok mu se voditeljka obraćala iznoseći činjenice.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5544

    24. januar 2021 | 20:08

    Mali je dao malo previse sebi vaznosti,a nije vredan,vrlo prepotentan i nadobudan,bez trunke postovanja ili ti malo dzentlmenstva u sebi...nimalo..👎👎👎

  • Febo

    24. januar 2021 | 20:14

    Mozda on nije,ali ti sigurno nisi

  • Đuro

    24. januar 2021 | 19:07

    Taj mora prvo da nauči da priča srpski, pa tek onda da priča o moralu i porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA