David kandidatu u ZG: "Poludeće kao Đule Van Gog i počeće da liže kameru!" Đule: "Iznenađen sam..."

Đule je bio iznenađen komentarom svog kolege

  • 1
Djordje David, Djule van gog Foto: Marko Jovanović, Youtube/Zvezde Granda

Muzičar Đorđe David u emisiji "Zvezde Granda, koja se emitivala u subotu, 23. januara, prozvao je kolegu Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena grupe "Van Gog".

Mario Angelsovski iz Kumanova, kandidat Jelene Karleuše, tokom nastupa pratio je i prilagođavao se kameri kako bi pružio što bolji scenski nastup, ali je Đorđu zasmetalo što je Mariju to odvlčilo pažnju od pevanja.

- Ti si neki moj herc sa tom energijom. Sledeću put, za tebe posebno, budeš li jurio kameru i slikao se, povući ću glas. Dajem ti časnu reč! - rekao je Đorđe kandidatu.

- Bio si odličan, ja sam RTS škola, bliska sam Davidovom mišjenju. Nas su osamdesetih godina učili da samo pratimo kameru broj jedan, to je ona koja te snima krupno, a sve ostale reditelj sprovodi... - rekla je Ana.

- Nije tačno! Pokojni Ristić i Mihajlo Vukobratović, koji su radili to, i Stanko Crnobrnja, uvek su govorili da pratimo i da pevač treba da prati kamere. Milion emisija sam snimao na RTS-u i znam tačno šta su nam govorili - konstatovao je Saša Popović.

- Ne, nego treba da poludi kao Đule... Poludeće kao Đule Van Gog i počeće da liže kameru. Samo još to treba da rade ovde! Sladoled je za lizanje... - prokomentarisao je Đorđe.

Đule je istakao da je iznenađen komentarom svog kolege i da mu nije jasno zašto je on to rekao, ali je naglasio da ne želi da ulazi u sukob sa Đorđem.

- Iznenađen sam tim komentarom budući da nikada nisam imao konflikt sa Đorđem Davidom ili mu uputio ikakvu ružnu opasku tokom naših višedecenijskih karijera. Nemam ideju zbog čega je tako nešto izrekao, ali svakako ću da se ogradim od te priče i neću joj pridavati nikakav značaj - rekao je Đule Van Gog za Alo!.

Komentare žirija, kao i ono što je rekao Đorđe David o kolegi, Đuletu Van Gogu, možete pogledati u videu ( od 1:00:18) u nastavku:

Video: Đorđe David: Svaka glumica koja je to doživela, a nastavi da ćuti, je bruka i sramota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mala Mira

    26. januar 2021 | 00:48

    Dotični iz Granda nikada neće biti gospodin kao Đule .. još mnogo godina na sceni ali rok sceni mu treba pa da bude Đuletu tek do kolena. Respekt za frontmena grupe Van Gog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA