≫ 

"Onako sam... Treba mi malo odmora, da nakupim snagu": Marina Tucaković o svom zdravstvenom stanju

"Znate kako, celog života sam gledala onu bolju stranu, veliki sam otpimista"

  • 1
Marina Tucaković

Marina Tucaković / Foto: ATA Images

Legendarna Marina Tucaković (67) nekoliko godina vodi bitku sa opakom bolešću, ali kako i sama kaže ne predaje se i veruje da će sve biti kako treba.

Ona se trenutno odmara na Zlatiboru sa sinom, a nakon što je Laća objavio njenu fotografiju i nakon što je posle dosta vremena javnost videla kako izgleda, oduševila je mnoge kako i dalje nema te dame na javnoj sceni koja stajlingom može da joj parira.

- Tek sam juče došla na Zlatibor. Super je, čist vazduh. Došla sam na nekoliko dana da se odmorim od grada. Veoma mi prija ovde da se izmestim na čist vazduh i da mogu da se koliko-toliko krećem. Sa svekrvom i mojom drugaricom Brankom sam ovde. Nas dve zajedno provodimo po čitav dan i mogu da kažem da nam je veoma lepo i da se trudimo da uživamo koliko možemo. Sin je tu, ali on više uživa nego što mi pomaže - rekla nam je u dahu Marina, a onda nam ispričala kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje.

- Na terapijama sam. Onako sam, ništa posebno iskreno da vam kažem. Nije ni najbolje baš, a nije ni toliko loše. Ne znamo rezultate, tek u februaru ću znati kako i šta prolazi kada bude bila kontrola. Znate kako, celog života sam gledala onu bolju stranu. Veliki sam otpimista, verujem da će sve ovo biti veoma dobro - kao i uvek pozitivo razmišlja Marina i dodaje:

- Ne pišem na Zlatiboru, ako bude bilo nešto da radim kada se vratim u Beograd, hoću, što da ne. Treba mi malo odmora, da nakupim snagu, ipak sam mnogo toga uradila za ceo ovaj period iza sebe.

Podsećanja radi, nedavno je Marina Tucaković izjavila, kad je pandemija korona virusa bila u jeku, da je teško finansirati sve lekove koji su skupi, a da posla nema i da je niko ne zove da piše tekstove.

- Što se tiče finansija, osim penzije, neka dodatna primanja nemam. Najviše mi je frka oko terapija i lekova koji mnogo koštaju. Što se posla tiče, slobodno mogu da kažem da ništa ne radim. Niko od pevača me ne zove, ali bukvalno niko. Niko ne juri tekstove, jer niko ništa ne snima sada kada je kriza i kada nemaju gde da promovišu i plasiraju te pesme. Kako je krenulo, ko zna koliko će još ovo potrajati.

Video: Marina Tucaković o sličnosti majke i ćerke Ražnatović: Anastasija me uopšte ne podseća na Cecu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA