≫ 

Više nije toliko smerna: Breskvica nakon raskida s Vojažom "pali" Instagram provokativnim izdanjima

"Tretiraj me kao opciju i pokazaću ti koliko ih imam", napisala je Anđela u opisu jedne fotografije, što su mnogi protumačili kao poruku upućenu Mihajlu

  • 3
Anđela Ignjatović Breskvica Anđela Ignjatović Breskvica, Printskrin: Instagram/brrrreskvica

Pevačica Anđela Ignjatović, zvana Breskvica, karijeru je započela sa svojim tadašnjim dečkom Mihajlom Veruovićem Vojažom. Iako ih je javnost zavolela kao par i s nestrpljenjem čekala nove duete, njih dvoje su stavili tačku na vezu.

Mlada zvezda odlučila je da promeni imidž nakon raskida sa reperom, a sudeći po njenim objavama na društvenoj mreži Instagram, Anđela je rešila da istakne svoj seksepil.

Mnoge fanove iznenadila je transformacija talentovane pevačice, koja se ranije isticala samo moćnim vokalom i, kako su fanovi navodili, anđeoskim licem.

Ipak, da ima još mnogo toga da pokaže, dokazala je svojim objavama nakon raskida.

Kako Breskvica izgleda nakon raskida u provokativnim izdanjima, pogledajte u galeriji:

Ignjatovićeva gotovo svakodnevno objavljuje fotografije i snimke na Instagramu, a neretko su u prvom planu njene bujne grudi i dekolte.

U nekoliko izdanja Anđela je pozirala samo u donjem vešu, a u opisu jedne fotografije napisala je nešto što su mnogi protumačili kao poruku za Vojaža.

- Tretiraj me kao opciju i pokazaću ti koliko ih imam.

Video: Evo šta Breskvica radi dok se Vojaž pati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA