Iva Ilinčić pre 4 godine o Miki i njegovoj školi: "To je škola života, on nam je kao drugi roditelj"

- Zvuči stvarno kao neki kliše, ali to jeste škola života - rekla je Iva o Aleksićevoj školi

  • 29
Iva Ilincic, Mika Aleksic Printskrin: Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek, TvStuduoB

Glumica Iva Ilinčić (24) jedna je od devojaka koje su prijavile profesora i vlasnika škole glume Miroslava Miku Aleksića (68) za seksualno uznemiravanje, a tokom gostovanja pre čestiri godine Iva je pričala o Miki i njegovoj školi.

Iva je tokom gostovanja rekla da je Mikina škola glume - škola života, a da su učenici Aleksića doživljavali kao drugog roditelja.

- To je stvarno meni mnogo značilo, u životu, generalno. Zvuči stvarno kao neki kliše, ali to jeste škola života - rekla je Iva 2017. godine.

- Mi tamo pričamo sa njim o svemu što nam se dešava i on nam prosto dođe kao drugi roditelj i to i jeste tako. Sve te stvari su usko povezane sa glumom, baš zato što i gluma jeste na neki način sam život. Mada, ne mora nužno da znači da ćeš ti posle njegove škole, koja ti je škola vaspitanja i svega, upisati glumu - rekla je glumica tokom gostvanja.

Podsetimo, glumica Milena Radulović prijavila je Aleksića zbog, kako tvrdi, slilovanja, koje se dogodilo kada je ona imala 17 godina, a kako je rekla, navodni zločin se ponavljao. Nakon nje, Iva je javno iznela tvrdnje da ju je Aleksić seksualno zlostavljao.

Nisam silovana, srećom nemam takvo iskustvo, ali jesam kontinuirano seksualno uznemiravana. Šest godina sam ćutala, negirala, nikom nisam govorila, bukvalno nikom. Bilo mi je jasno da je loše - rekla je Iva u svojoj ispovesti.

- Kada se dogodilo prvi put, rekla sam sebi: "Mika mi je kao otac, nemoguće da se ovo dešava i ne dešava se. A ako se dešava, onda on mene čeliči, hoće da me spremi za surovi svet reditelja, producenata". Pravdala sam to, odbijala da prihvatim. Ignorisala sam. A onda sam priznala sebi, što je bio ogroman korak - ispričala je Iva ranije za Blic.

Šta je Iva tada rekla o Miki i njegovoj školi glume pogledajte u videu (0d 34. minuta) u nastavku:

Video: Saslušana i glumica Iva Ilinčić o slučaju zlostavljanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    25. januar 2021 | 14:25

    Ovo je vec postalo smijesno.Onu silovao jednom, ona se vracala po jos, ovu seksualno uznemiravao, ona ga dizala u nebesa.Nevjerovatno.Nisam na strani tog bolesnika, ali ni one nisu bas “zdrave”.

  • SrbskiBek

    25. januar 2021 | 14:42

    Ovo postaje tragikomicno !!!! Silovanje je gnusno krivicno delo.. Silovatelji naj gori moguci olosi !! Ali da se zrtva vraca silovatelju..iznova i iznova !????? Prvi put cujem u zivotu .... Mozda cu biti "razapet" ovde ..ali ljudi moji..tesko je nekog osuditi bez ikakvih dokaza !???? On ce sve njeno poreci ...i gde smo onda!????

  • PIXY

    25. januar 2021 | 14:14

    Ako bih se danas morao opredeliti,stao bih na stranu Mike,i da ga ne osude opljuvan je za tri zivota,zestoko im se nesto zamerio. Silovanje jeste najgnusnije delo ali i najlakse za namestanje jer zenama se blanko veruje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA