≫ 

Toše bi danas napunio 40 godina: "Zauvek ćeš biti u našim srcima i mislima. Nedostaješ, anđele..."

Toše je poginuo 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći

  • 4
Toše Proeski Toše Proeski / Foto: ATA Images

Pokojni pevač Toše Proeski rođen je 25. januara 1981. godine.

Danas, 25. januara 2021, napunio bi 40 godina, a verni fanovi to ne zaboravljaju, pa se društvenim mrežama šire emotivne poruke.

Toše je izgubio život u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine. Tragično je stradao kada je imao samo 26 godina na autoputu u Hrvatskoj, a sa njim u kolima je bila njegova tadašnja menadžerka Ljiljana Petrović, koja se nakon tragedije povukla iz javnosti i potpuno promenila život.

Njegovi obožavaoci ga nikada nisu zaboravili, pa tako na današnji dan mnogi od njih objavljuju emotivne poruke u znak sećanja na Tošeta.

- "Četrdeset godina, živiš anđele!", "Da si živ imao bi 40 godina, zauvek ćeš biti u našim srcima i mislima, volim te i nedostaješ", "Kažu da se pokojnicima ne čestita rođendan, ali ipak, neka ti je srećan, anđele... " , "Niko te nije zaboravio", samo su neki od  brojnih komentara.

Danas, na njegov rođendan, fanovi već tradicionalno idu na njegov grob koji se nalazi se na groblju Gumenje u Kruševu, gde pale sveće i sećaju se Tošeta koji je iza sebe ostavio vanvremenske hitove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    25. januar 2021 | 12:31

    Bio je andjeo na zemlji, a sada je nebeski andjeo. Uvek se rastuzim kad cujem njegove pesme. Zasto je to njemu moralo da se dogodi?? 😪😪😪

  • MK

    25. januar 2021 | 15:47

    Tuga, vanserijski pevač i dobar čovek, njegove pesme će slušati još mnogo generacija. Toše je jedan.

  • Zmaj.

    25. januar 2021 | 16:33

    Slava mu i hvala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA