Šijan se ne odvaja od trudne Bojane: Rodićeva pozirala u Mirkovom zagrljaju, blista u drugom stanju

Ona je nedavno oduševila svoje pratioce kada je pozirala u haljinici i visokim potpeticama i tom prilikom potvrdila da i dalje veoma vodi računa o svom izgledu

  • 8
Mirko Šijan Bojana Rodić Mirko Šijan Bojana Rodić Foto: Instagram/bojana__rodic

Bojana Rodić u drugom je stanju i kroz nekoliko meseci postaće mama. Njen partner Mirko Šijan i ona na Božić su objavili da čekaju prinovu, a buduća mama veoma često ističe koliko voli svog izabranika.

Naime, Bojana je ovoga puta oduševila fanove fotografijom na storiju svog Instagram profila, na kojoj je pozirala u Šijanovom zagrljaju, a mnogi su komentarisali kako ona blista otkako je u drugom stanju.

Ona je nedavno oduševila svoje pratioce kada je pozirala u haljinici i visokim potpeticama i tom prilikom potvrdila da i dalje veoma vodi računa o svom izgledu.

Rodićeva se slikala u pantalonama i korsetu, a sudeći po priloženom, trudnički stomak se još uvek ne nazire.

Podsetimo,  Mirko i Bojana sa za Božić svojim najmilijima otkrili da čekaju bebu i to su im saopštili testom za trunoću koji je bio upakovan kao božićni poklon i okačen na jelci.

Porodice Božinovski i Rodić sa oduševljenjem su prihvatile vest da će im uskoro stići prinova, a Bojana uživa u prvim mesecima trunoće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA