≫ 

Ćerkama je dala novac da Dušku kupe poklone za rođendan: Nema šanse da pogodite šta su mu uzele

- Mogu da poručim glumici i devojkama koje su se ohrabrile, da konačno kažu, da sam ponosna na njih i njihvu hrabrost, i na konačno dizanje glave, glasa - rekla nam je Jelena

  • 13

Pop zvezda Jelena Karleuša iskreno je pričala o položaju žena u društvu, istakla je da ne postoji pripadnica nežnijeg pola koja nije doživela neku vrstu seksističkog malteretiranja, a naglasila je da se ona više puta suočila sa tim.

- Mislim da ne postoji žena na planeti koja na ovaj ili na onaj način nije doživela tu vrstu seksističkog maltretiranja ili barem neki mali oblik toga, ne postoji! Jednostvno, takva su pravila igre. Evo, kaže Mira (prm. aut. Mira Škorić koja je bial u prostoriji), da ona nije - rekla je Jelena za Telegraf Jetset i dodala:

- Nisam sigurna da je to baš tako, možda je Mira jedan od retklih, ali ja sam doživela milion puta i zato mogu da poručim glumici i devojkama koje su se ohrabrile, da konačno kažu, da sam ponosna na njih i njihvu hrabrost, i na konačno dizanje glave, glasa.

Jelenin suprug, fudbaler Duško Tošić nedavno je proslavio 36. rođendan, a pevačica nam je otkrila kako je sve izgledalo, kao i kakav poklon je dobio fudbaler.

- Prvo sam ceo dan bila na snimanju Granda i oni su me svi čekali zato što restorani rade do osam, pa sam ja malo kansila, nažalost, ali sam stigla na deo kada je bila torta. Atina, Nika i kompletna porodica, svi su bili na okupu. Bilo je lepo, ja sam bila malo umorna, on je bio jako srećan - ispričala je pevačica i dodala:

- Nije konkretno poklon dobio od mene, nego sam ja Atini i Niki dala novac da tati kupe specijalne poklone i one su to njemu donele kao njihov poklon. Jedna je imala neki parfem, druga neke kremice za muškarce, za podočnjake, sve što njemu manje više treba, pa smo to spakovale u dva poklona. Ništa spektakularno, ali lepo i funkcionalno. (smeh)

Američka reperka i modna dizajnerka Lil Kim na društvenim mrežama objavila je Jelenine fotografije u njenoj kreciji i pohvalno je porokomentarisala, a Karleuša nam je otkrila da se njih dve čuju i privatno i da je reperka izrazila želju da sarđuju.

- Lil Kim je neko ko jako dugo prati moj rad i baš se pohvalno izražava. Ona je velika svetska hip hop umetnica, legendarna, iz one plejade sa Paf Dedijem, Notorius B.I.G.-jem i stavrno je lepo kad ona napiše saopštenje da je počastvovana. Ona je uradila kolaboraciju sa jednim brendom čije sam ja zaštitno lice i kad je videla mene u toj garderobi to joj je mnogo značilo. Rekla je da se poistovećuje sa mnom godinama unazad, da vidi sličnost između mene i nje... - rekla je Jelena i dodala:

- Hvala im, to su svetske zvezde koje, nažalost, zbog Instagrama i  društvenih mreža misle da se ja bavim modom (smeh). Znaju, ali im nije to toliko interesantno, da se ja bavim muzikom. Mislim da je vreme kad ovaj kovid prođe , kad sve prođe, da im na neki način pokažem šta sam ja zapravo, da nisam samo "fashion icon", već i neko ko 25 godina pomera granice u muzičkoj industriji.

- Konkretno me je Lil Kim kontaktirala za muzičku saradnju, njoj je to želja, ne znam kakva bi to kolaboracija bila. Sa Pablim Pitarom imam duet koji će izaći na novom albumu, ta pesma je već snimljena, tako da čekamo da se sve završi vezano za kovid, pa da izađe i taj novi album. Imam puno lepe prepiske i komunikacije na privatnom nivou sa mnogim svetksim zvezdama - ispričala nam je Jelena.

O čemu smo još razgovarali sa Jelenom, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Zakopčana do grla, noge na izvolte i delić stomaka da budi maštu: JK ulepšala ovaj sumoran dan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    26. januar 2021 | 11:23

    Dala im njegovu lovu 😂

  • Rade

    26. januar 2021 | 11:56

    Koji ste vi likovi? Koga briga za njene pare i šta je kupljeno. Vi ste stvarno promašili profesiju. Bavite se normalniji stvarima.

  • Mimmi

    26. januar 2021 | 11:29

    Dosta bre vise sa ovom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA