≫ 

Marina Tucaković objavila svoju sliku sa Zlatibora i dala komentar pun nade

Marina se oporavlja od teške bolesti

  • 5
Marina Tucakovic Marina Tucaković Foto: ATA Images

Jedan od najboljih i najpoznatijih tekstopisaca na području bivše Jugoslavije Marina Tucaković oporavlja se od teške bolesti. Ona je otputovala iz Beograda i boravi na Zlatiboru sa svekrvom i prijateljicom, a njen sin Milan Laća Radulović objavio je njenu fotografiju gde se vidi kako sedi u jednom tamošnjem hotelu.

Marina je na Tviteru podelila svoju sliku koju je prvobitno Laća postavio, i dodala komentar koji je pun nade i optimizma.

- Biće to sve ok! Još malo! - napisala je Marina.

Tucakovićevoj su stigle reči podrške, a svi joj poželeli da što pre ozdravi.

U razgovoru za Telegraf JETSET, Marina Tucaković je govorila o svom zdravljstevnom stanju.

Na terapijama sam. Onako sam, ništa posebno iskreno da vam kažem. Nije ni najbolje baš, a nije ni toliko loše. Ne znamo rezultate, tek u februaru ću znati kako i šta prolazi kada bude bila kontrola. Znate kako, celog života sam gledala onu bolju stranu. Veliki sam otpimista, verujem da će sve ovo biti veoma dobro - kao i uvek pozitivo razmišlja Marina i dodaje:

Ne pišem na Zlatiboru, ako bude bilo nešto da radim kada se vratim u Beograd, hoću, što da ne. Treba mi malo odmora, da nakupim snagu, ipak sam mnogo toga uradila za ceo ovaj period iza sebe - navela je Marina Tucaković za naš portal.

(Tekegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorštak

    25. januar 2021 | 23:05

    Nju baš život nije mazio. Prvo joj sin zbog svoje lude glave izgubio život pa sad je uhvatila i bolest. Očigledno je da je Bog stavlja na iskušenje da vidi koliko može da izdrži! Žao mi je strašno ove žene i želim joj od sveg srca da joj konačno svane!

  • C he

    25. januar 2021 | 23:21

    Teska situacija. Ovde samo retke biljke pomazu. I Bog.

  • Mikula

    26. januar 2021 | 06:40

    Dace dragi Bog da sve bude dobro!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA