Danijelina formula uspešnog braka: "Ne možemo da živimo kao u vreme naših roditelja"

"Takvo je vreme da ne možemo da živimo kao u vreme naših roditelja i da svi zajedno ručamo u tri", rekla je manekenka

  • 1
Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska Danijela Dimitrovska, Ognjen Amidžić, Foto: Nikola Tomić

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je bio u bolnici zbog upale pluća, a njegova supruga, manekenka Danijela Dimitrovska, sada je progovorila o ovom teškom periodu.

- Ja na ovo što se dešava i nama i celom svetu gledam kao na jednu lekciju, tako je i u našem slučaju bila lekcija, pa kako je ko protumači, to ćemo videti u budućnosti. Prosto posledica nema, kada dođe lekcija, nešto naučite i to znači da bude samo lepo i da idete ka boljem - rekla je Danijela za emisiju "Premijera".

Manekenka je potom otkrila šta je za nju formula uspešnog braka.

- Jako je važno da svako ima neki svoj mir, svako svoj svet, svoj posao, jer je u braku važno individualno biti zadovoljan, a opet važno je održati i to da bar jednom nedeljno budemo svi na okupu, jer je takvo vreme da ne možemo da živimo kao u vreme naših roditelja i da svi zajedno ručamo u tri - rekla je Danijela.

Ona i Ognjen imaju sina Matiju, a Danijela ističe da naslednika puštaju da izgradi sopstveni karakte, te da uživaju u svakoj njegovoj emociji.

- Mi ga puštamo da ispolji sve svoje emocije, to je jako važno za izgradnju karaktera, i bilo koje osobe, ne treba sputavati decu ni kad su ljuti, besni, tužni. Treba negovati njihova osećanja i njihovu individualnost i biti im podrška, tako da na taj način uživamo, ne borimo se protiv toga. Imati više dece je stvar trenutka i stvar mnogih okolnosti, ukoliko se to bude desilo jednog dana, mi ćemo se radovati tome - iskrena je bila manekenka.

Video: Prelepa supruga Ognjena Amidžića u nekoliko reči objasnila današnje trendove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    26. januar 2021 | 19:51

    E tugice...zato i funkcionisete jer niste dovoljno zajedno...njega nigde,ti spremacica,dadilja...to ti je i bio cilj u zivotu...i dokle god razvlacite ,trajace...zato ne pametuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA