≫ 

Slađa van sebe zbog komentara na snimak na kom Đani prima vakcinu: "Šokirana sam, pišu da će umreti"

"Izabrali smo kinesku, ali nama je svejedno koja je", kaže Slađa za Telegraf JETSET

  • 20
Miloš Trajković venčanje Đanijeva žena Slađa / Foto: ATA Images

Pevač Radiša Trajković Đani (47) pohvalio se među prvima sa domaće estradne scene da je primio vakcinu protiv korona virusa.

Naša ekipa pozvala je pevačevu suprugu Slađanu Trajković kako bismo proverili koju vakcinu je njen muž odabrao, a ona nam je tom prilikom otkrila da su se oboje vakcinisali.

- Nije samo Đani primio vakcinu... I ja sam primila! Izabrali smo kinesku, ali nama je svejedno koja je, pravo da Vam kažem. Prijavili smo se pre dva dana i eto već danas smo vakcinisani oboje - započela je pevačeva žena.

- Ja sam srčani bolesnik, o tome sam i ranije pričala, Đani ima problema sa pritiskom... Svakako smo smatrali da je bolje da primimo vakcinu - rekla je Slađa za Telegraf JETSET.

Đani je na društvenoj mreži Instagram objavio snimak na kojem detaljno pokazuje proceduru primanja vakcine. Pevač je tom prilikom bio nasmejan što se videlo iako je nosio masku na licu i može se reći da se nije uplašio, a napisao je da će sada moći i više da popije.

- Đani se našalio na svom Instagramu, znate kakav je on... Ja sam sada šokirana komentarima koje mu ostavljaju, da će da umre... Kakav smo narod! A Đani kao Đani, uvek se šali - izjavila je Trajkovićka.

Na pitanje da li će se vakcinisati i njihovi sinovi, Đanijeva supruga je kratko odgovorila.

- Za decu ne znam još uvek da li će se vakcinisati, rano je da kažem - zaključila je Slađa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    26. januar 2021 | 15:40

    Moj otac ima 81 god i nisu ga zvali, majka 77. Niko ih nije zvao na vakcinaciju a ovo dvoje su sta? ozbiljniji slučajevi?

  • Dembelija

    26. januar 2021 | 15:49

    Na osnovu cega je djani dobio vakcinu?Samo kod nas je moguce

  • Branka

    26. januar 2021 | 18:48

    Ova zena je imala mozdani pre par dana,nije mogla da primi vakcinu ni da je jos jednom tolika...Ili je lagala za mozdani ili laze u vezi vakcine,trece nema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA