≫ 

Cecini fanovi poludeli zbog "zebra stajlinga": Kažu da joj dugo ništa nije ovako dobro stajalo!

Fanovi su primetili da je srećna i nasmejana, što svakako pripisuju njenoj novoj romansi sa Bogdanom

  • 8

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović odnedavno je u vezi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem. Sudeći po njenim poslednjim izdanjima, veza joj i te kako prija, jer pevačica izgleda zanosno.

Ceca je na društvenoj mreži Instagram objavila video iz svog džipa, a ono što je mnogima privuklo pažnju je njen stajling.

Naime, Ceca je obukla rolku zebra printa i stavila velike naočare za sunce na lice.

Osim zanimljivog stajlinga, fanovi su primetili da je srećna i nasmejana, što svakako pripisuju njenoj novoj romansi sa Bogdanom.

"Dugo ti ništa nije ovako dobro stajalo, pokaži nam i donji deo", "Opa, zebra stajling! Ludilo!", "Ovo treba češće da nosi", "Vrhunski odabir, bravo", "Otkad si u vezi, sve si bolja i lepša", neki su od komentara na fan stranicama.

Podsetimo, Ceca je 20. januara otišla u Kragujevac, u porodični stan svog dečka Bogdana Srejovića (38) , gde je zvanično upoznala njegovog oca Miloša.

Folk zvezda došla je na krsnu slavu porodice Srejović, a u zgradu nije ušla na glavna vrata, već iz garaže, gde ju je sačekao dečko.

Gospodin Srejović, Bogdanov otac, otkrio kako je izgledao njegov susret sa Cecom.

Ceca je ostavila odličan utisak, kao što sam i mislio. Bogdan je bio vrlo zadovoljan - rekao je Miloš Srejović za Kurir, te je opisao kako je izgledala proslava:

Nije bio nikakav spektakl, pa me niko nije ni zvao od familije i poznanika da pita za Cecu. Sve je bilo pristojno, u krugu porodice, kako i nalaže trenutna epidemiološka situacija - rekao je otac Bogdana Srejovića.

Kako se Ceca danas doterala, pogledajte na snimku na početku vesti.

Video: Ceca stigla u Kragujevac kod dečka Bogdana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • auuuuu

    26. januar 2021 | 17:45

    Smoriste više

  • auuuuu

    26. januar 2021 | 17:46

    Ko o čemu,baba o uštipcima. Nemate dobar kadar koji bi narodu napisao nešto pametno!

  • 💯jko vić™

    26. januar 2021 | 21:22

    Fanovi srećni zbog Cecinog stajlinga? Blago njima. Oni bar nemaju problem sa malom platom, velikim računima i praznom glavom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA