≫ 

Eminin bivši više ne krije 20 godina mlađu devojku: Ova lepotica je Mustafi ukrala srce

Sandal je prvi put objavio zajednički momenat sa devojkom

  • 9
Mustafa Sandal

Foto: Instagram/mustafasandal24

Turski pevač Mustafa Sandal (51), bivši suprug Emine Jahović, već duže vreme je u vezi sa Melis Sutšurup, pored koje je pronašao sreću nakon razvoda od srpske pevačice, a tek sada je prvi put podelio njihovu zajedničku fotografiju.

Mustafa i Melis prvi put su "uhvaćeni" zajedno u maju 2019. godine, a turski mediji brujali su o snimcima i fotografijama na kojima se pevač i njegova nova devojka drže za ruke.

Kako je tada objavljeno u tamošnjim medijima, Melis je 20 godina mlađa od Mustafe i preduzetnica je, vlasnica je jednog modnog butika u Istanbulu.

Mustafa na društvenim mrežama do sada nije objavljivao zajedničke trenutke sa atraktivnom plavušom, međutim, sada je objavio fotografiju na kojoj je nasmejan, a lepa Melis se osmehuje naslonjena na njegovo rame.

Melis iz prethodnog braka ima sina, dok Sandal iz braka sa Eminom Jahović, koji je trajao 10 godina, ima dvojicu naslednika, Jamana i Javuza.

- Mustafa i ja smo samo prijatelji, više mi nije muž pa me ne pogađa sa kim je uslikan - rekla je Emina Jahović 2019. godine, nakon što je njen bivši suprug prvi put viđen sa novom izabranicom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24)

 

Ispod pevačeve objave nizali su se komentari, a Mustafinim pratiocima se očigledno dopada njegov izbor, pa je Melis dobila brojne komplimente na račun igleda.

Kako izgleda Mustafina 20 godina mlađa partnerka pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno, a povod je nikada lepši!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA