One u kupaćem i donjem vešu prkose minusu: Vrelim telima otapaju sneg oko sebe

Poznate žene ne libe se da pokažu svoje telo i tokom zime

  • 7
Sandra Afrika, Jelena Karleuša, Teodora Džehverović

Foto: Instagram/sandraafrika, Instagram/karleusastar/milosph, Instagram/teodoradzehverovic

Poznate dame uprkos temperaturi ispod nule poziraju golišave baš u takvim uslovima i svojim vrelim figurama otapaju sneg oko sebe.

Pevačice Jelena Karleuša, Sandra Afrika, Teodora Džehverović, kao i blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah prkosile su temperaturi i pozirale golišave na snegu.

Karleuša je nakon Božića sa ćerkama Nikom i Atinom, kao i prijateljem i saradnikom, Zoranom Birtaševićem, uživala na Kopaoniku, a svoje pratioce počastila je provokativnim i nikad moćnijim fotografijama sa planine.

Pevačica je tada pozirala u topu i tanga gaćicama držeći dasku za snoubord, a takođe se slikala i na motornim sankama. Ona je na sebi imala i čizme marke "Fendi", koje koštaju 900 evra.

Afrika je sredinom januara bila je sa prijateljima na Zlatiboru, a društvene mreže zapalila je fotografijama na motornim sankama na kojima je pozirala u ljubičastom kupaćem kostimu i majici koju je podigla kako bi naglasila atribute.

Sandri nije smetao minus da pokaže svoje telo iz nekoliko uglova i smelih poza, a jedino što je na sebi imala, a da je greje, su tople crne čizme i kapica.

Teodora je prošle godine nakon praznika uživala na Zlatiboru, a kao i prthodne dame, sa planine prkosila je hladnom vremenu u donjem vešu.

Džehverovićeva je pozirala na snegu u belom kompletu donjeg veša, na glavi je imala toplu kapicu, a na nogama tople čizme, koje joj sigurno nisu pomogle dok je golišava stajala na ovim uslovima.

Zorannah je prošle godine prkosila zimi u kupaćem kostimu i bez problema je u ovoj kombinaciji skijala, a svojim telom "uglerejala" je mnoge.

Blogerka je imala kapicu na glavi, a skijanje na snegu u kupaćem kostimu bio je izazov koji je ona uspešno tada odradila i pokazala svojim fanovima da je u top formi.

Kako se poznate dame golišave prkose minusu i snegu pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đokara

    26. januar 2021 | 21:46

    Ali ova mala Džehva je ubedljivo najdosadnija.....

  • DARKO 100%

    26. januar 2021 | 21:48

    Pa jeli sad Mika kriv a🤪(malo humora )

  • Komsija

    26. januar 2021 | 22:05

    Pa realno ni ovo malo krpica im nije bilo potrebno kako su pocele...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA