≫ 

Nikol leži u bikiniju dok je zapljuskuju talasi: Kažu da je greh ovakvo telo pokrivati garderobom

Pevačici su poručili da izgleda kao milion dolara

  • 3
Nikol Šerzinger

Foto: Instagram/nicolescherzinger

Članica grupe "The Pussycat Dolls", Nikol Šerzinger (42) zaustavila je dah svima koji su videli njene najnoviije fotografije u bikiniju.

Nikol je na svom Instagram profilu objavila vrele kadrove u minijaturnom dvodelnom kupaćem kostimu, dok njeno telo zapljuskuju talasi.

Ona redovno vežba i to se jasno vidi po njenoj zanosnoj firuri, a zbog tela, kakvo pevačica ima, mnogi kažu da je "greh" kada umesto bikinija na sebi ima neki komad garderobe.

Nikol se fotografisala u pozama od kojih muškarcima neće biti lako, dok leži na leđima, na boku, a svoju preplanulu kožu i ljubičasti bikini umrljala je u pesak.

Zbog prezgodene i prelepe pevačice mnogi ljudi širom sveta kažu da je njen dečko, nekadašnji ragbi igrač, Tom Evans, pravi srećnik što pored sebe ima takvu ženu.

"Kakav pogled!", "Predivno izgledaš, lepotice", "Opsednut sam ovom ženom koja izgleda kao boginja", "Nikol, izgledaš kao milion dolara", neki su od komentara ispod njene objave.

Pevačicine najnovije fotografije u bikiniju, ali i neke slike od ranije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Nikol Šerzinger u vrelim akrobacijama: Njena špaga tera muškarce da zaneme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA