Anabela proslavila rođendan sa trudnom Lunom, a na snimcima Marka nema nigde

Kako im je rođendan isti dan, Anabela i Savo Perović zajedno su duvali svećice

  • 8

Pevačica Anabela Atijas proslavila je 46. rođendan sa trudnom ćerkom Lunom Đogani, a na snimcima se ne pojavljuje se Lunin verenik Marko Miljković, koji očigledno nije bio tu.

Kako je Anebeli i Luninom dugu, pevaču Savu Peroviću istog dana rođendan, njih dvoje imali su zajedničku proslavu gde je pored Lune bilo i još nekoliko njihovih prijatelja.

Njih dvoje imali su čokoladne torte i šampanjac, a dok ih je Đoganijeva snimala tokom rođendanske pesme, njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica.

Marko očigledno nije bio na okupljanju povodom njihovog rođendana. Kao što je poznato, zbog mnogobrojnih svađa u rijalitiju Marko i Anabela nisu bili u dobrim odnosima, a pevačica je istakla da njihov odnos ide normalnim tokom i da će vrme odraditi svoje.

Sve ide normalnim tokom. Ipak ćemo svi biti vezani tim detetom, ali vreme će odraditi svoje. Kada bude postao otac jedne devojčice, shvatiće da sve što sam radila nije bilo iz mržnje. To je sve bila ogromna ljubav prema mojoj ćerki - ispričala je Anabela ranije.

Kako je izgledala proslava Anabelinog i Savinog rođendana, što je Luna usnimila, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Marko priredio Luni nezaboravno iznenađenje za dve godine veze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realna

    27. januar 2021 | 10:58

    Umesto da slavi s bivšim, sadašnjim, budućim mužem, ona se opet kači Luni i njenim prijateljima, ali, kad je džabe i sirće je slatko.

  • Branko

    27. januar 2021 | 01:15

    Zna Marko da je sa njom spas distanca jer ona samo ceka da kaze bila sam u pravu,znala sam

  • Jakjj

    27. januar 2021 | 11:32

    Marko nije neko ko pljuje pa lize,ovoj zeni sigurno zaboravit nece sve sto je radila iako ona vec moli za oprost po izjavama.neka svedena komunikacija sigurno ali bez foliranja i lazi .inace nista lose sto Luna slavi rodjendan sa drugovima ,normalno je da bracni parovi ponekad izadju sa svojim drustvom.ono sto nije normalno je to da mama nema svoje drugsrice njezinih godina nego iskljucivo se druzi sa cerkinim drustvom.tako ni cerka nema svoje drustvo zato sto ga deli sa mamom.upravljanje i kontrolla svim delovima zivota dopstvenog deteta .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA